TV 1000

čet.. 23.09.2021

00:00
Telesni čuvaj
(Man on Fire) Bivši agent Cie v Mehiki postane telesni čuvaj devetletne Pite Ramos, ki ima zelo premožne starše. Ko jo ugrabijo, je Creasy odločen ubiti vsakogar, ki je vpleten v ugrabitev.
06:30
Naključni vohun
(The Accidental Spy) Preprost prodajalec prepreči rop in ponesreči postane vohun. Na srečo obvlada kungfu.
07:55
Mož, ki je premalo vedel
(The Man Who Knew Too Little) Možakarja zamenjajo za vohuna in mora preprečiti načrt atentata na mednarodne voditelje na banketu.
09:40
Obtožen brez dokaza
(Guilty by Suspicion) Filmski režiser David Merrill več ne sme delati v Hollywoodu zaradi domnevnega sodelovanja s komunistično partijo. Odloči se boriti za svoje pravice in je soočen s številnimi preizkušnjami.
11:40
Mala črna knjižica
(Little Black Book) Ženska, ki vohlja po fantovem adresarju in v njem odkrije njegova bivša dekleta, se sprašuje, zakaj so ta še vedno shranjena v njegovi črni knjižici.
13:50
Beseda za besedo
(Bee Season) Soproga in mati se znajde na robu čustvenega zloma, medtem ko se njen soprog ne zmeni za njun propadajoči zakon in postane obseden s hčerinim uspehom na tekmovanju v črkovanju.
15:55
Marvinova soba
(Marvin' s Room) Diane Keaton igra bolnico z levkemijo, ki skuša končati 20-letni spor s svojo sestro in njenim prestopniškim najstniškim sinom. Igrata tudi Meryl Streep in Leonardo DiCaprio.
17:55
Razglednice iz pekla
(Postcards from the Edge) Predelava najbolj prodajanih izpovednih romanov Carrie Fisher o ženski, ki se bori z odvisnostjo od droge, in o tekmovalnosti med materjo in hčerjo. Igrata Meryl Streep in Shirley MacLaine. 1990.
20:00
Vojvodinja
(The Duchess) Zgodba iz 18. stoletja o življenju aristokratinje Georgiane, ki so jo zasramovali zaradi njenega političnega in zasebnega življenja, a je kljub temu postala osrednja figura visokih družbenih krogov.
22:10
Duhovi Mississippija
(Ghosts of Mississippi) Mladi odvetnik in vdova Medgarja Evansa si prizadevata, da bi končno privedla belopoltega rasista pred roko pravice za umor temnopoltega aktivista.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni