TV 1000

sob.. 17.04.2021

02:00
Hudičevki
(Diabolique) Žena in ljubica krutega šolskega ravnatelja kujeta načrt, kako bi ga ubili.
07:20
Jimmy Grimble je samo eden
(There' s Only One Jimmy Grimble) Sramežljiv dijak manchesterske šole zbere pogum in povede svojo šolsko nogometno ekipo do pokalnega finala.
09:30
Ljubezen iz sanj
(Blast from the Past) Potem ko so bili Weberjevi zaradi strahu pred bombami 30 let zaprti v zaklonišču, zdaj pošljejo sina Adama na površje po zaloge hrane in ženo zanj, ki naj ne bi bila mutantka.
11:40
Labirint
(Labyrinth) Najstnica, ki pazi na mlajšega brata, si zaželi, da bi ga odnesli škratje. A želja se ji izpolni in Sarah se znajde v čarobnem kraljestvu, ki mu vlada zlobni škratji kralj.
13:45
Trojni X
(xXx) Vin Diesel nastopi v vlogi nekdanjega ekstremnega športnika, ki ga najamejo kot tajnega agenta za nevarno tajno misijo.
16:15
Hišni red
(The Cider House Rules) Homer je vse življenje prebil v sirotišnici. Dr. Larch ga vzgaja za svojega naslednika, a odraščajoči Homer čuti željo, da bi sam rad raziskal svet.
18:50
Jimmy Grimble je samo eden
(There' s Only One Jimmy Grimble) Sramežljiv dijak manchesterske šole zbere pogum in povede svojo šolsko nogometno ekipo do pokalnega finala.
21:00
Mandela: Dolga pot do svobode
(Mandela: Long Walk to Freedom) Zgodba o Nelsonu Mandeli od njegovih zgodnjih let v podeželski vasici do zaprisege kot prvi demokratično izvoljeni predsednik Južne Afrike.
00:00
Ni je več
(Gone Girl) Na peto obletnico poroke Nick Dunne prijavi izginotje svoje žene. Pod pritiskom policije in med vse hujšo medijsko gonjo Nick postane glavni osumljenec.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni