POP TV

sob.. 17.04.2021

01:15
Skrivnostno življenje Marilyn Monroe (Secret Life of Marilyn Monroe), 1. del
Zgodba se začne s portretom mlade Norme Jeane Mortenson, ki se sooča z osamljenim življenjem brez ljubezni ter odsotno materjo. Kljub težavam se Norma Jeane razvije v zabavno, brihtno in ambiciozno mlado žensko in njena nova podoba kmalu postane simbol nekega obdobja. Z nastopi, glasbo in filmskimi vlogami preraste v svetovno zvezdnico, vendar v resnici ostaja krhka in negotova umetnica z obupano potrebo po naklonjenosti in zaščiti moških. Preostali svet nikoli ne spozna in tudi ne more razumeti resnične Marilyn, tako drugačne od njene javne in medijske podobe.
02:45
24UR zvečer (24UR zvečer)
Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg
03:05
Pavza! (Pavza!), 13. del
Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo!
05:35
Spoznajmo VOYO
06:00
24UR (24UR)
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer
06:50
OTO čira čara (OTO čira čara), 26. del
06:55
Robocar Poli (Robocar Poli I. + II.), 1. sezona, 25. del
Heliju se pokvari rotor, zato mora biti na tleh. Ostala ekipa v tem času brez težav opravlja svoje dolžnosti, zato se Heli ustraši, da ga ne potrebujejo več. Medtem Tomaž gara brez počitka in ker preceni svoje zmožnosti, zdrsne v morje. Ekipa Robocar Poli se takoj spravi k reševanju in se trudi rešiti Tomaža, še preden potone.
07:20
Leo in Tig (Leo & Tig I.), 1. sezona, 17. del
Kune iz gozda prepodijo vse ptice, saj jim kratijo jutranji spanec, zaradi tega pa sledi katastrofa. Posledično v tajgo pridejo strašni krvosesi – komarji, ki nobenemu živemu bitju ne dajo miru. Sedaj morajo naši prijatelji prepričati duha tajge, da prikliče ptice nazaj. Pa jim bo uspelo?
07:45
Wissper – šepetalka živalim (Wissper II.), 2. sezona, 25. del
Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.
08:00
Tri mucke (Kid-E-Cats II.), 2. sezona, 25. del
Čoko, Roli in njuna mala sestrica Lučka so male mucke. Z neskončno dozo navdušenja in energije ne morejo biti niti za hip pri miru in z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Skupaj delajo korake v življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega, ko jim kaj ne gre. S pomočjo domišljije in nekaj starševskih nasvetov najdejo izhod iz vsake situacije in njihov svet je vsak dan večji.
08:10
Kravica Liska (Henrietta I.), 1. sezona, 25. del
Kravica Liska se odloči, da bo prespala pri prijatelju poštarju. Skupaj preživita prijeten večer, se igrata skrivalnice, si pripovedujeta strašljive zgodbe in se veliko smejita. Ko pa je čas za spanje, se Liska na zložljivi postelji ne počuti dobro, pogreša ostale prijatelje in ima domotožje, zato pokliče kmetico. Ena od kokošk sliši telefonski pogovor in kot prava prijateljica takoj organizira reševalno akcijo.
08:25
Tashijeve pustolovščine (Tashi I.), 1. sezona, 13. del
Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.
08:35
Robojajčki (Hello Carbot Koong I.), 1. sezona, 25. del
V Tristanovo sosesko se preseli deklica Janja, ki je slepa. Zaradi tega ima psa vodnika, ki mu je ime Timi. Nekega dne pa se Timi poškoduje in zaradi tega Janji ne more več služiti kot vodnik. Ker je Janja zaradi tega zelo nesrečna, se Tristan odloči, da ji bo pomagal, v ta namen pa Smilobota izuri kot psa vodnika.
09:10
Moj mali poni: Čarobno prijateljstvo (My Little Pony: Friendship is Magic V.), 5. sezona, 17. del
V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posebno močjo. Med njimi je tudi poni Večerna Iskra, ki uživa v knjigah in ima zmajčka Pika. Ima pa tudi čudovite prijateljice, Rozi, Jabi, Sončico, Mavrico in Rubi. Vsaka od njih ima svojo lastnost, zaradi katere izstopa. A do popolnosti jim pomaga prav njihovo trdno prijateljstvo, s katerim se izoblikuje vsaka izmed njih in žari v svoji srčnosti.
09:30
Peter Pan (Peter Pan I.), 1. sezona, 4. del
Miha in gospod Smee se spreta z Vendi in s kapitanom Kljuko, nato pa kuhata mulo sredi džungle. In to prav blizu dreves, ki izpoljnjujejo želje. Svoje jezne želje seveda izrečeta na glas, ker pa drevesa izpolnjuje želje, se le-te na grozo Vendi in kapitana Kljuke tudi uresničijo.
09:55
Power Players junaki (Power Players I.), 1. sezona, 4. del
Axel je navaden devetletnik, dokler ne odkrije posebnih moči, s katerimi se lahko spremeni v pravo akcijsko figuro. Pa ne samo to, zaživijo tudi njegove igrače, ki se skupaj z njim podajajo na nepredstavljive dogodivščine, ki jih ostali lahko samo sanjajo. Skrivnost njegove moči so zapestnice, ki jih mora Axel obvarovati pred svetom hudobnih igrač.
10:05
Čebelica Maja (Maya the Bee)
Maja ostaja navihana in malce uporniška čebelica, ki nerada sledi pravilom in sanja o vznemirljivem življenju, polnem svobode in zabave. Radovedna Maja mora tokrat zaradi neposlušnosti zapustiti čebelji panj, vendar na širnih cvetličnih travnikih najde nova prijatelja, nergavega trota Vilija in poskočno kobilico Flipa. Njihove številne zabavne norčije se končajo, ko izvejo, da so panj ogrozili zlobni sršeni, zato Maja zbere pogum in se skupaj s prijatelji poda v reševanje svojega doma.
11:35
Posel mojega življenja (Shark Tank VIII.), 8. sezona, 26. del
Veliko ljudi po svetu bi rado uresničilo svoje poslovne ideje ali pa svoje izume pretopilo v zajetne kupe denarja. Toda kaj takega uspe le redkim. Kateri nadobudni inovatorji bodo tokrat s svojimi revolucionarnimi idejami uspeli prepričati uspešne poslovneže, da bodo investirali v njihove izdelke? Tudi v osmi sezoni bo eden od sodnikov Mark Cuban, lastnik košarkarskega kluba Dallas Mavericks, ponovno pa se jim bo kot gost pridružil uspešni poslovnež Chris Sacca. Ideje tekmovalcev bodo med drugim obsegale inovativna oblačila in obutev, domiselne mobilne aplikacije in izume, povezane s pripravo hrane.
12:30
MasterChef Slovenija (MasterChef Slovenija VII.), 7. sezona, 9. del
Pred tekmovalci je izziv v parih in zabavna igrica, v kateri brez domišljije in dobrega posluha ne bo šlo. Od tega je namreč odvisno, s katerimi sestavinami bodo ustvarjali svojo jed. Par, ki se odreže najslabše, si poleg kuharskih težav prisluži še dodatno časovno omejitev. Rezultati kuhanja z omejitvami so presenetljivo navdušujoči, za eno izmed jedi pa Luka išče koš za smeti. Na balkonu se znajde najboljši par, a prostora je dovolj še za nekoga.
13:40
Vaše zdravje, naša skrb
13:55
MasterChef Slovenija (MasterChef Slovenija VII.), 7. sezona, 10. del
MasterChef kuhinja je tokrat mednarodno obarvana, saj se morajo tekmovalci preizkusiti v japonski, mehiški in avstrijski kulinariki. Pot na balkon je odprta samo trem največjim poznavalcem svetovne kulinarike. Na izločitvenem testu pa morajo pripraviti ikonično jed – burger. Tekmovalci so navdušeni, saj v tem res ne vidijo zahtevnega izziva, pa jih navdušenje kmalu mine, ker mora burger biti veganski!
15:20
Vaše zdravje, naša skrb
15:35
Delovna akcija (Delovna akcija IV.), 4. sezona, 5. del
Ker družina Zajfrid še nikoli ni bila skupaj na morju, jim Ana pripravi čudovit piknik na slovenski obali, tam pa jih preseneti še s Suzaninim najljubšim pevcem, Dejanom Vunjakom, s katerim ob dobri glasbi dočakajo sončni zahod. Medtem pa mojstri doma delajo čudeže. Iz zanemarjenega in neuporabnega podstrešja nameravajo narediti tri deške sobe, da bo vsak izmed fantov lahko užival v svojem miru in predvsem, da bo prenovljeni dom Zajfridovim polepšal življenje.
16:45
Preverjeno (Preverjeno)
Policija, še do nedavna med bolj spoštovanimi institucijami pri nas, vse bolj izgublja ugled in zaupanje javnosti. Zakaj je tako in kaj se dogaja znotraj policije? Med drugim je med policisti porast samomorov, tudi obsežne kadrovske menjave, pa javno objavljeni napadi in grožnje policistom s strani visokih državnih uradnikov. V mariborskem UKC bomo spoznali paciente, ki imajo za sabo revolucionarno operacijo tumorja na možganih v budnem stanju. S tovrstnim posegom so začeli pred dvema letoma, zdaj je za nevrokirurge 7-urna operacija že rutina. Nekatere države, ki so bile še pred nekaj tedni v zelo slabem položaju zaradi porasta števil obolelih za covid-19, že govorijo o večjem odpiranju. Kako jim je to uspelo, kaj delajo drugače in bolje?
17:45
Nasmeh zdravju (Nasmeh zdravju I.), 1. sezona, 4. del
Kako poskrbite za to, da se imate vsak dan lepo? Pokazali bodo, kako se zbujamo s pozdravom soncu in pet vaj za čvrsto jedro telesa. Ker spomladi kožo vse pogosteje izpostavljamo sončnim žarkom, je pomembna prava in zdrava mera sonca na dan. Razbijali bodo mit o spomladanski utrujenosti in pripravili obrok za več energije. Dobrodošli na sončni strani življenja!
18:20
Dom in vrt (Dom in vrt I.), 4. del
Majhen čudež, v katerem je veliko ljubezni, je uspel mami in hčeri. Sprva majhen vrtiček je postal njun način življenja in vir preživetja, pa tudi turistična atrakcija. Za arhitekte je izjemen izziv, ko se lotevajo starih, propadajočih stanovanj. Velikokrat se po idejo zatečejo k naravi in iz stanovanja naredijo čudež. Razkrili nam bodo tudi bistvene podrobnosti pri peki na žaru, da bomo z njimi navdušili družino in prijatelje.
18:50
24UR vreme (24UR vreme)
24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec
18:55
24UR (24UR)
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer
20:00
Sanjski moški (Sanjski moški), 1. sezona, 1. del
Resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je tridesetletni Gregor Čeglaj, ki bo v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se bo pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let, in zanimivo bo videli, kako bo sanjski Gregor krmaril med svojimi oboževalkami. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti bo ob sobotnih in nedeljskih večerih povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Najprej pa mora Gregor spoznati svoja dekleta ...
21:00
Vrtnice in vino (Vrtnice in vino I.), 1. sezona, 1. del
Najbolj romantično zgodbo te pomladi, ki se bo odvijala v oddaji Sanjski moški, bodo na kavču s svojimi komentarji spremljali pari z različnimi pogledi na ljubezen. Ob sobotah in nedeljah se bomo takoj po oddaji Sanjski moški preselili v dnevne sobe velikih ljubiteljev zabavne televizije. Pridružite se prijateljicama brez dlake na jeziku, damama z zrelim pogledom na ljubezen in mladima staršema, ki ne zamudita niti ene same epizode najbolj priljubljenih oddaj pri nas. S kom se boste poistovetili vi?
21:25
Vse moje bivše (Ghosts of Girlfriends Past)
Connor Mead je fotograf, ki uživa v svobodi, zabavah in ženski družbi. Ker je zaprisežen samec, je prepričan, da bi takšni morali biti tudi drugi moški, vključno z njegovim bratom Paulom, ki pa se je na Connorjevo veliko presenečenje odločil, da se bo poročil. Ko Connor poskuša Paula tik pred njegovo poroko prepričati, da dela napako, Connorja obiščejo duhovi treh njegovih bivših deklet, ki naj bi ga z vpogledom v njegova pretekla dejanja prepričali, da dela narobe.
23:20
Večna najstnica (Laggies)
Megan Burch je mlada visoko izobražena in brezposelna ženska, ki povsem brezbrižno zaostaja za prijatelji, ki drug za drugim osvajajo mejnike odraslosti – služba, poroka, otroci … Ko jo ob snubitvi dolgoletnega partnerja zagrabi panika, si vzame premor od odraslega življenja ter poišče zavetje pri svoji novi najstniški prijateljici Anniki. Tako se Megan za teden dni skrije pri novi prijateljici in njenemu samskemu očetu Craigu. Načrtuje, da bo v tem tednu tehtno in trezno razmislila o vsem, preden se obveže življenju, za katerega ni prepričana, ali si ga sploh želi. Življenje pa ima seveda povsem svoje načrte …

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni