TV3 medias

ned.. 24.01.2021

08:30
TV prodaja
08:45
Faktor, ponovitev
09:30
Nov faktor, ponovitev
10:15
TV prodaja
10:30
Mini Minini nasveti, svetovalna oddaja
11:30
TV prodaja
11:45
Na kavi z Giannijem, pogovorna oddaja
12:15
TV prodaja
12:30
Potep z Leo, video blog, ponovitev
13:00
TV prodaja
13:15
Odtenki slave & 8211 oddaja o Hollywoodu, blišču, ponovitev
Vas zanima, kaj se dogaja v svetu slavnih? Potem ne zamudite te oddaje, ki tudi v novi sezoni prinaša najbolj zanimive informacije o največjih svetovnih zvezdah. Ne samo tujih, tudi novice o domačih znanih obrazih, pa novosti na filmskem platnu bo z vami delila ljubka Ingrid Ulaga. Ingrid je sicer diplomirana biologinja, ki je nase opozorila tudi že na modnih pistah in lepotnih tekmovanjih.
13:45
Super reševalci, oddaja o živalih, ponovitev
Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenije, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
14:30
Vinilni časi, ponovitev
Svetlana Cigoj in Jani Krmac bosta v novi oddaji predstavila leto 1985. To je bilo leto, ko je svetovna glasbena scena v okviru projekta Band Aid pomagala lačnim v Afriki, pri nas pa je navduševala skupina Big Ben z vodjem Giannijem Rijavcem, ki je tudi eden od gostov v oddaji. Vlasta Cah Žerovnik bo povedala, kakšna je bila takrat moda, Katarina Keček je opozorila, da so se prav tega leta začeli pojavljati dvomi v nadaljevanje skupne Jugoslavije. Spomnili se bomo na yugo - avto, ki ga lahko vidimo tudi v številnih hollywoodskih filmih. David Sluga bo povedal, kako se je spremenilo njegovo življenje zaradi filma Poletje v školjki, ki je bil velikanska uspešnica, uspešnica pa je bila tudi pesem Zelene livade s teboj, s katero je zaslovel Ivan Hudnik. V novi oddaji se bomo vsak teden vračali v preteklost in se z voditeljema spominjali uspešnic, dogodkov, mode, … in vsega drugega, kar je zaznamovalo določeno leto.
16:00
Zakladi Troje (Önce Vatan), turški dokumentarni film, 2018
Režija: Nihal Ağ ı rbas Predstavljamo vam dokumentarni film Zakladi Troje, ki se osredotoča na arheološke zaklade Troje, ki jih je ukradel amaterski arheolog Heinrich Schliemann in jih leta 1873 odpeljali najprej v Grčijo in nato v Nemčijo. Kraja zakladov Troje je globoko ranila srce regije. Scenarij je napisan na podlagi Schliemannovih spominov, zapisov o izkopavanjih, knjig in stališč akademikov ter preučevanja otomanskih arhivov. Gre za fuzijo dokumentarnega filma in pripovedi, kjer vse podrobnosti zajete v filmu slonijo na resničnih dogodkih.
17:30
Izvir zdravja
18:45
Parada plesa, oddaja o plesu z Barbro Drnač
Grega Urbas in Petra Vešligaj V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah spoznajte drsalca/plesalca, ki mora obvladati tudi plesne gibe. Gregor Urbas prihaja skoraj direkt z ledu v našo oddajo. Petra Vešligaj pa je mojstrica orientalskega plesa, joge, pilatesa in za njenim Lotusom se skriva še marsikaj. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
19:15
Faktor, pogovorno-informativna oddaja
Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “ Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “ Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00
Onkraj zmage (Beyond the Trophy), (2012)
Režija: Daniel J. Gillin Igrajo: Michael Madsen, Stephen Cloud, Michael Masini Film pripoveduje zgodbo o obsedenosti z močjo in kako daleč lahko ta obsedenost pripelje človeka. Dve rivalski topli pod vodstvom Gina (Robert Miano) v Los Angelesu in Cola (Michael Madsen) v Las Vegasu tekmujeta za oblast. Detektiv Danny želi uničiti obe tolpi in se infiltrira v eno izmed njiju. Spotoma se zaplete s prelepo Angelo (Ali Costello), ki želi pobegniti iz krempljev nasilja in hrepeni po pravi ljubezni.
21:50
Vohljač (The Sniffer), ukrajinska serija 2017, 4. del 3. sezone
Režija: Artyom Litvinenko Igrajo: Kirill Käro, Ivan Oganesyan, Mariya Anikanova Medtem, ko Viktor nadaljuje s preiskovanjem Vohljačevega očeta, izgine udeleženec televizijskega kviza, ki ga najdejo umorjenega …
22:50
Hannibal (Hannibal), am. psihološka serija, 2013, 10. del 1. sezone
Režija: Michael Rymer Igrajo: Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas, Hugh Dancy, Laurence Fishburne Trou Normand Na plaži najdejo totemski drog narejen iz človeški trupel. Medtem, ko Graham preiskuje kraj zločina, se nenadoma znajde v tri in pol ure oddaljeni Lecterjevi pisarni, ne da bi se zavedal, kako je tja prišel. Hannibalovo strokovno mnenje je, da Grahamov um zavrača preiskovanje tako surovih umorov.
23:40
Hiša strahov (Horror House), ameriška grozljivka, 2012
Režija: Evan Marlowe Igrajo: Lloyd Kaufman, Alyssa Hunter, Katelyn Hunter Pet različnih časovnih obdobij znotraj ene hiše, hiše skrivnosti, smrti in laži.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni