Pravkar na sporedu!


TVS 1
Trenutno:
14:55
Voda – neznana znanka, nemška dokumentarna oddaja
Voda, ki jo vsebuje kapljica, potuje po tem svetu že milijarde let – obiskala je reke in oceane, razširila svojo prostornino kot led, izhlapela in ustvarila oblake, se vrnila na površje kot dež ali sneg in si utrla pot skozi skale v nedrje Zemlje. Brez vode ni življenja; prekriva 70 odstotkov Zemljinega površja in tvori 60 odstotkov človekovega telesa. Znanstveniki domnevajo, da je voda na Zemljo prišla iz vesolja. Raziskujejo možnost, da so jo k nam zanesli meteorji. A zakaj je ni najti drugod v vesolju? Na to in druga vprašanja odgovarja ta navdušujoča poljudnoznanstvena oddaja, ki pri raziskavah sledi znanstvenikom na različne konce sveta. THE ESSENCE OF WATER / FASZINATION WASSER / Nemčija / 2019 / Režija: Claudia Ruby, Christian Twente, Juliane Zerbst, Thomas Lischak
Sledi:
15:55
Slovenski vodni krog: Radoljna, dokumentarna oddaja
Rádoljna je desni pritok Drave iz osrednjega dela Pohorja. Nastane iz več manjših izvirov na severni strani razvodnega hrbta pri smučarskem središču Rogla. Kratek čas teče po razmeroma položni in neizraziti dolini proti severu, a že nekaj nižje vstopi v vse ožjo in strmo dolino. Na obeh straneh jo obdajajo strma gozdnata pobočja, od koder se vanjo stekajo številni kratki potoki. Po nekaj kilometrih toka dobi z desne prvi večji pritok Plesiščico, nato se začne dolina obračati proti severovzhodu. Malo nad Lovrencem vstopi v manjšo dolinsko razširitev in teče ves čas po njenem vzhodnem robu in se pri vasi Ruta izliva v Dravo. Vodni krog te hudourniške reke je skozi čas močno krojil usodo okoliških prebivalcev, zlasti Lovrenca pod Pohorjem, kjer se še danes soočajo z erozijo rečnih bregov. V zgornjem toku, v osrčju gozdov Rogle, pa je izvirna struga uvrščena v območje Nature 2000 in je opredeljena kot naravna vrednota državnega pomena. Tu živijo mnogo živalske ter rastlinske vrste, ki v tem gozdnatem ter hribovitem področju zaokrožujejo vodni krog Radoljne.

TVS 2
Trenutno:
14:55
Nepozabni trenutki z Jožetom Privškom: Big band RTV Slovenija in Nina Strnad
Uživali boste lahko v brezčasni glasbi Jožeta Privška v izvedbi Nine Strnad in Big banda RTV Slovenija z dirigentom Lenartom Krečičem. Poleg Privškovih zimzelenih hitov (Nad mestom se dani, Samo nasmeh je bolj grenak, Jokala bom brez solz, Ne prižigaj luči v temi, Zlati prah imaš v očeh) boste spoznali tudi nekaj manj znanih skladb iz Privškovega bogatega opusa. Urednik oddaje Daniel Celarec, režiser Aleksander Šmuc.
Sledi:
15:30
Zadnja pot princa Filipa, prenos pogrebne slovesnosti iz Windsorja
Zadnja pot princa Filipa, prenos pogrebne slovesnosti iz WindsorjaNa Televiziji Slovenija bomo zadnjo pot vojvode Edinburškega spremljali v neposrednem televizijskem prenosu iz Windsorja. Prenos pogrebne slovesnosti princa Filipa bosta s komentarjem pospremili Mojca Mavec in dramska igralka Polona Vetrih.

POP TV
Trenutno:
15:20
Vaše zdravje, naša skrb
Sledi:
15:35
Delovna akcija (Delovna akcija IV.), 4. sezona, 5. del
Ker družina Zajfrid še nikoli ni bila skupaj na morju, jim Ana pripravi čudovit piknik na slovenski obali, tam pa jih preseneti še s Suzaninim najljubšim pevcem, Dejanom Vunjakom, s katerim ob dobri glasbi dočakajo sončni zahod. Medtem pa mojstri doma delajo čudeže. Iz zanemarjenega in neuporabnega podstrešja nameravajo narediti tri deške sobe, da bo vsak izmed fantov lahko užival v svojem miru in predvsem, da bo prenovljeni dom Zajfridovim polepšal življenje.

Šport 1
Trenutno:
14:55
Nogomet: Serie A, Sampdoria - Hellas Verona, živo
Sledi:
17:00
Ekstremni športi: Pure Action, 21. oddaja, prvič

Šport 2
Trenutno:
14:55
Nogomet: Serie A, Crotone - Udinese, živo
Sledi:
17:00
Ekstremni športi: Freeride World Tour, 4. oddaja, prvič

HTV 1
Trenutno:
15:10
Istrage prometnih nesreća
Tjedna emisija, istražuje uzroke i posljedice prometnih nesreća, koje analiziraju relevantni stručnjaci, te potiče razvoj prometne kulture.
Sledi:
15:38
Agenda: Svijet, vanjskopolitički magazin
Tjedni vanjskopolitički magazin koji informira, približava i analizira svjetske događaje, procese, izazove i prijetnje.

HBO
Trenutno:
13:10
Vzpon Viteza teme
Sledi:
15:50
Magične živali

Klasik TV
Trenutno:
15:25
Tri karte za Holivud (12), komedija
Sledi:
17:30
Pozorišna veza (12), triler

A KANAL
Trenutno:
14:25
MotoGP - kvalifikacije VN Portugalske (MotoGP - kvalifikacije)
Dirkaški konec tedna najboljšim motociklistom razreda motoGP ne dopušča počitka. Vsak trenutek na stezi je lahko odločilen. Že boji za štartna mesta so dirka v malem. Štejejo tako časi treningov, na podlagi katerih se dirkači razvrstijo v dve kakovostni skupini, kvalifikacije pa so ponavadi do zadnje sekunde neodločene in zato nadvse napete.
Sledi:
17:00
Veliki pokovci (Big Bang Theory XI.), 11. sezona, 11. del
Sheldon in Howard načrtujeta vsak svojo zabavo za Amyjin oziroma Halleyjin rojstni dan. Leonard prejme božično pismo od svojega brata, zaradi katerega si očita pomanjkanje življenjskih dosežkov. Odloči se, da bo sestavil seznam, kaj sta v preteklem letu dosegla skupaj s Penny, kar ga spodbudi k načrtovanju ciljev za prihodnje leto. Sheldon in Amy pa se zastrupita s hrano.

Brio
Trenutno:
15:25
Zločini pred domačim pragom (Close To Home I.), 1. sezona, 18. del
Annabeth se spopade z neprijetnim primerom, v katerega so vpleteni njeni sošolci iz srednje šole. Nekaj bivših sošolcev mora povezati z umorom drugega sošolca, ki je umrl po športni tekmi. Odvetniki odkrijejo, da je bil pokojnik zastrupljen. Annabeth se med preiskavo osredotoči na pokojnikovo ženo, njegovega najboljšega prijatelja in poslovnega partnerja.
Sledi:
16:20
Zločini pred domačim pragom (Close To Home I.), 1. sezona, 19. del
Annabeth vodi tožbo proti morilcu, ki je svojo žrtev ubil dan pred njeno poroko. Med preiskavo Annabeth izve, da je žrtev pred svojim bodočim možem in sorodniki skrivala temačno skrivnost. Na videz brezhibna gospodična je namreč že bila poročena.

TVS 3
Trenutno:
15:20
10. redna seja Preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v DUTB, 14. 4....
10. redna seja Preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v DUTB, 14. 4. 2021Dnevni red seje: 1. Izvajanje dokazov: a) Zaslišanje priče Eda Kalana ob 14. uri, b) Zaslišanje priče Uroša Janževiča ob 14.45, c) Zaslišanje priče Matevža Luskarja ob 15.30, č) Zaslišanje priče Sava Lovšina ob 16.15.
Sledi:
17:40
Novinarska konferenca opozicije o onemogočanju članstva poslanske skupine nepovezanih poslancev v de...

TV 1000
Trenutno:
13:45
Trojni X
(xXx) Vin Diesel nastopi v vlogi nekdanjega ekstremnega športnika, ki ga najamejo kot tajnega agenta za nevarno tajno misijo.
Sledi:
16:15
Hišni red
(The Cider House Rules) Homer je vse življenje prebil v sirotišnici. Dr. Larch ga vzgaja za svojega naslednika, a odraščajoči Homer čuti željo, da bi sam rad raziskal svet.

Viasat Explore
Trenutno:
15:15
Stare kripe na avkciji (Bangers & Cash)
Dave odkrije vozilo Sunbeam Lotus iz 70-ih, ki je dolga leta trohnelo na kmečki domačiji. Derek je velik oboževalec redke požarne črpalke iz vojnega časa. Na dražbi pristane prenovljen Morris Minor.Spremljamo družino Mathewson v slikoviti vasici Thornton-le-Dale, ki letno na avkcijah prodajo 2.000 starodobnikov, kot tudi različne vrste redkih in klasičnih motornih koles in spominkov.
Sledi:
16:00
Stare kripe na avkciji (Bangers & Cash)
Na dražbi je čudovita kolekcija britanskih klasikov, vključno z voziloma Austin A35 in Hillman Avenger Estate v odličnem stanju. Jaguar E-type navduši kupca po prodaji za razumno ceno.Spremljamo družino Mathewson v slikoviti vasici Thornton-le-Dale, ki letno na avkcijah prodajo 2.000 starodobnikov, kot tudi različne vrste redkih in klasičnih motornih koles in spominkov.

Fox
Trenutno:
14:55
Trinajst dni
Oktobra 1962 se Kennedyjeva administracija sooča s kubansko krizo.
Sledi:
17:40
Simpsonovi
G. Burns za božič podari svojim zaposlenim resničnostna očala, ki ogrozijo Homerjevo in Margino razmerje.

HTV 2
Trenutno:
14:20
Tko ubija u Brokenwoodu (4), serija (12) (3/4) Brokenwood Mysteries 4
Philip Hendersen stoji pokraj impresivnog strašila nasred polja s uništenim nasadima - cijeli urod mu je propao. Strašilo je otjeralo ptice, ali uzrok ove katastrofe treba tražiti drugdje. Gnjevan i rastresen, Philip na red pozove susjeda, svadljivog Douga Randalla, pa ga optuži da je vjetar njemu donio sredstva kojima je ovaj prskao svoje polje. Doug to kategorički zaniječe i izbije teška svađa. Sutradan Philipa nađu mrtvog na polju - uzrok smrti: nepoznati otrov. Sumnja padne na Douga i njegovu novu suprugu, glasnu, ali odanu Trudy Neilson za koju se zna da se s Philipom zavadila zbog neplaćenog ceha u njezinoj pivnici Krastača i lav. Dok Mike i njegov tim pokušavaju odgonetnuti misterij, sumnjivci se samo množe. Philipov drugi susjed je prepredeni Tamati Taylor koji očito nešto skriva, ali tu je i Philipov blizanac kojeg bratova smrt ostavlja posve ravnodušnim. Naslutivši nešto, Kristin odlazi u organsku kavanu Sage Locust čija je vlasnica Dahlia Freyberg. Philip joj je bio dobavljač, ali što je to dobavljao? I što je točno bilo u salati koju je Philip pojeo prilikom posljednjeg posjeta Sage Locustu? A ako je strašilo trebalo potjerati ptice, zašto su onda nestale i pčele? Uloge: Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Nic Sampson (Sam Breen), Christina Ionda (Gina Kadinsky)
Sledi:
16:00
Regionalni dnevnik
Ekipe HTV-a iz svih hrvatskih županija u 40 minuta donose najzanimljivije aktualne događaje i priče iz cijele zemlje. Regionalna vremenska prognoza za Slavoniju, sjeverozapadnu Hrvatsku, Liku, Gorski kotar te sjeverni, srednji i južni Jadran.

TV3 medias
Trenutno:
14:30
Mladi zdravniki na preizkušnji (In Aller Freundschaft & 8211 Die Jungen Ärzte), nemška serija (2...
Igrajo: Mirka Pigulla, Marijam Agischewa, Mike Adler Carmen Sänger je skupaj z mladim Devidom Wehrmannom pripeljana na urgenco. Najprej se zdi, da so poškodbe lažje, a kasneje se izkaže, da Carmen nekaj prikriva zdravnikom in Devidu. Na kliniki se nenadoma prikaže Roland Sänger, Carmenin mož, ki pozna skrivnost svoje žene. Jonathan Fink, najstnik, ki je bil sprejet z zlomljenim gležnjem, ima različne simptome. Fant ostane čez noč na opazovanju na kliniki. Elias, ki se sicer dobro razume z otroki, se nikakor ne more povezati z Jonathanom, kar zelo oteži nadaljnje preiskave. Niklas ima ugled briljantnega, a tudi impulzivnega zdravnika, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Nekateri mladi zdravniki so zelo predani, nekateri pa so že kar preveč motivirani ... in to ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Na srečo ima Niklas ob sebi vsaj svojo staro medicinsko prijateljico Leylo, travmatologinjo in anesteziologinjo ... V Niklasovi ekipi so zanimivi mladi zdravniki. Julia, hči upravnika klinike, je prepričana, da bo nekoč najboljša zdravnica na svetu. Do takrat mora nadzorovati vse in vsakega. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Vljuden, marljiv Elias trpi, ker je drugim sicer všeč, a ga ne občudujejo, kot se mu zdi, da bi morali. Za razliko od lepega Ben, ki ljubi življenje, življenje pa očitno ljubi Bena. Je naraven - za operacijsko mizo in z damami. In to ve tudi Annika, ki je otrok ekipe - ljubljenka pacientov, a malo preveč sanjava za vsakdanje klinično življenje ...
Sledi:
15:30
Gordonov kulinarični pobeg (Gordon& 39 s Great Escape), kulinarična lifestyle oddaja, 2011, Tajs...
Ramsay prispe na Tajsko, kjer ga slavni tajski kuharski šef izzove na kuharski dvoboj. Ramsay se za dvoboj pripravi tako, da se poda na ulice in poskuša karseda vpiti kulturo in okuse Tajske.

Viasat History
Trenutno:
14:45
Poslednje potovanje Vikingov (Sezona 1): Izseljenci (Epizoda 1)
(The Last Journey of the Vikings: The Emigrants) Danska, dokumentarna serija, 2019 Večina ljudi Vikinge pozna le kot nasilne roparje. V tej epizodi bomo podrobneje raziskali, kdo si v resnici bili Vikingi ter zakaj so zapustili Skandinavijo in postali pirati. 75 min
Sledi:
16:00
Vojni stroji (Sezona 1): Množično uničevanje (Epizoda 6)
(Machinery of War: Mass Destruction) Avstralija, dokumentarna serija, 2019 Ta epizoda raziskuje destruktivno moč strojev na vseh frontah, od ročne granate Mk2 do ultimativnega orožja, ki je končalo 2. sv. v. in nas popeljalo v obdobje strahu z enim samim izstrelkom. 50 min

Viasat Nature
Trenutno:
15:25
Začarane gore - V osrčju Nemčije (Enchanted Mountains - In the Heart of Germany)
Režija: Uwe AndersNemško gorovje Harz zastopa divjo naravo, s snežnimi nevihtami pozimi in z dežjem prepojenimi gozdovi poleti. Filmar Uwe Anders obišče gorovje Harz, da bi posnel pokrajino in divje živali.
Sledi:
16:15
Attenboroughova mraveljska gora (Attenborough's Ant Mountain)
Režija: Martin Dohrn, Joe LoncraineDavid Attenborough je naš vodič skozi skrivnostni svet mravelj. David bo predstavil epsko pripoved o dveh mestih, njihovih kraljicah, delavkah, izvidnicah in vojakinjah.

Planet TV
Trenutno:
14:05
Piramida sreče
Sledi:
15:40
Pogrebna slovesnost princa Filipa

OTO
Trenutno:
15:00
Maggie & Bianca: Modni frendici (Maggie & Bianca: Fashion Friends I.), 1. sezona, 9. del
Maggijina in Biancina najhujša nočna mora se tokrat uresniči! Študenti dobijo nalogo, da skreirajo obleko, ki bi po stilu pristajala njihovim cimram in cimrom. In da bi lažje dobili navdih za to, morajo za čas opravljanja naloge tudi nositi njihova oblačila. Maggie in Bianca sta nad idejo zgroženi in se v oblekah, ki niso njune, ne znajdeta. Medtem pa sta Edo in Yuki prepričana, da sta odkrila vesoljca.
Sledi:
15:45
Divja brata Kratt (Wild Kratts II.), 2. sezona, 13. del
Kris in Martin Kratt sta zvedava brata, ki potujeta po celem svetu in spoznavata živali! V vsaki od svojih pustolovščin proučujeta življenje ene od živali, ki živi v tistem delu sveta. Kot se za pustolovščine spodobi, je dogajanje zavito v privlačne avanture in skrivnosti, začinjene z vragolijami bratov Kratt, ob kateri se boste krohotali na ves glas.

Kino
Trenutno:
14:20
Ljubezen v času vojne (Beyond)
Cole in Maya se zapleteta na prijateljevi zabavi in se takoj ujameta. Ravno ko se fant in dekle začneta bolje spoznavati in njuno razmerje zacveti, v medijih odjekne šokantna novica. Zemljo naj bi ogrožal asteroid, toda kmalu se izkaže, da so v resnici človeško populacijo napadla neznana vesoljska bitja. Medtem ko Cole in Maya skušata ostati živa, se trudita, da bi preživela tudi njuna zveza.
Sledi:
16:00
Showtime (Showtime)
Detektiv Mitch Preston vestno opravlja svoj poklic in ne prenaša površnih ljudi. Policist Trey Sellars pa je njegovo popolno nasprotje. Bolj kot po policijskih akcijah hrepeni po slavi, zato na črno dela kot igralec. Nekega dne se Trey po naključju znajde na kraju, kjer je Mitch ravno sredi pomembne naloge, dogodek pa posname televizijska ekipa. Mitch dobesedno čez noč zaslovi. Ko Trey postane njegov sodelavec, je Mitchu jasno, da ga čaka pravi pekel, Treyu pa se končno uresničijo sanje.

Vaš kanal
Trenutno:
14:30
TV prodajno okno
Sledi:
15:30
Venček domačih viž

Outdoor Channel
Trenutno:
15:15
Shooting Gallery
Shooting Gallery is cutting edge television for real shooters - whether they are collectors, competitors, hunters or carry for self-defense.
Sledi:
16:00
Field & Stream's The Gun Nuts
When it comes to rifles and shotguns, Field & Stream's Dave Petzal and Phil Boujaily are the real deal. They love them, study them, collect them, and they're not afraid to tell you what they think.

JimJam
Trenutno:
15:10
Hurray For Huckle
Episode 5Huckle Cat, Lowly Worm and their Busytown buddies have fun-filled adventures while trying to find the answers to some of life's biggest mysteries.
Sledi:
15:35
Chomp Squad
Welcome to a world where dinosaurs never became extinct! Despite their considerable size difference, these dinos fit right in, happily working alongside humans in a jungle called Chomp City.

AXN
Trenutno:
14:55
Ghostbusters (2016)
Sledi:
17:20
Možje v črnem

AXN Spin
Trenutno:
15:20
Magazine
Sledi:
15:55
Magazine

TV Koper
Trenutno:
15:00
La biblioteca della famiglia Grisoni
La bellissima biblioteca della famiglia Grisoni oggi e'consultabile a tutti. Ripercorriamo insieme le vicende della antica famiglia capodistriana che ha donato tutto il suo ingente e straordinario patrimonio alla collettivita'. Zelo pomembna grisonijeva knjižnica je danes končno dostopna v "Osrednji knjižnici Srečka Vilharja" v Kopru. V dokumentarni oddaji lahko spremljamo dogodke te plemenite koprske družine, ki je zapustila izjemno kulturno in bogato posestvo v dobrodelne namene, predvsem v korist najbolj potrebnim lokalnim otrokom.
Sledi:
16:00
L'universo e'... replay
In occasione del 50 anniversario, che TV Koper-Capodistria celebrera nel 2021, ricorderemo gli inizi del programma "L'Universo e...", i primi passi della nostra produzione di rubriche e reportage del programma che da 3 decenni offre contenuti di alta qualita. Trasmissioni realizzate negli anni '90 e negli anni successivi, verranno riproposte in una veste leggermente nuova a partire da gennaio 2021. L'Universo e '... per sapere di piu e vivere meglio.Autrice e conduttrice del programma e Vesna Hočevar. Ob 50 obletnici Televizije Koper-Capodistria se bomo spomnili začetkov oddaje "L'Universo e.../Vesolje je... in prvih korakov lastne produkcije programa, ki že skoraj 3 desetletja ponuja vsebine visoke kakovosti. Oddaje iz devetdesetih let in iz kasnejšega obdobja bomo ponovno predstavili v nekoliko novi preobleki. Na sporedu bodo tedensko, od januarja 2021. L'Universo e'.../Vesolje je..., da bomo več vedeli in bolje živeli. Avtorica in voditeljica oddaje je Vesna Hočevar.

TV Maribor
Trenutno:
13:35
Dobro jutro, poletni izbor 2020
Tokratni izbor med drugim prinaša pogled na starševstvo, obisk zelo unikatne trgovinice, visoko obletnico Ekonomske šole v Celju, posebnosti muzeja na prostem v Rogatcu, spoznali pa boste tudi umetnost izdelave rož iz papirja.
Sledi:
15:30
Sledi, dokumentarna oddaja
Folkart 2010 Vablljeni k ogledu!

CineStar TV
Trenutno:
13:45
Tečnoba
Režija: Vince Di Meglio Nastopajo: Diane Keaton, Liv Tyler, Dax Shepard, Mike White, Sarah Lancaster ZDA Ko Noaha Cooperja odpustijo kot fizioterapevta, misli, da dan ne bi mogel biti slabši. Toda kmalu bo odkril, da to ni še nič, saj je v njegov dom ravno stopila njegova mama s svojimi šestimi psi. Kmalu je konec veselja, saj mora Noah poiskati novo službo, miriti svojo ženo, ki si na vsak način želi otroka, ter, najhuje od vsega, tolažiti svojo mamo, ki ves čas in nenehno tečnari!
Sledi:
15:30
Prvič
Režija: Jon Kasdan Nastopajo: Dylan O, ', Brien, Jon Kasdan, Britt Robertson, Victoria Justice, Craig Roberts, Joshua Malina ZDA PRVIČ je srednješolka romanca, ki spremlja dva najstnika med dogajanjem ob koncu tedna. Maturant Dave in Aubrey, ki je prišla v razred iz druge šole, se spoznata nekega večera na zabavi. Sprva sproščen klepet preraste v nekaj intimnejšega in zapletenega, na kar nista pripravljena ne en ne drug. To je lahko začetek resne zveze ali pa največje življenjske napake.

CineStar Action
Trenutno:
14:30
Nateg in pol
Režija: Michael Hoffman Nastopajo: Cameron Diaz, Alan Rickman, Stanley Tucci, Colin Firth, Cloris Leachman ZDA Harry Deane (Colin Firth) je mož z idejo. Je kustos za medijskega tajkuna Lionela Shahbandarja (Alan Rickman) in skuje zapleten načrt, kako bi Shahbandarja prepričal v nakup ponarejene Monetove slike. Pri tem mu pomaga prelepa prvakinja rodea P. J. Puznowski (Cameron Diaz), ki ima nalogo prepričati Shahbandarja, da je Harryjev vrhunski ponaredek dejansko original. Izkaže pa se, da bosta prevaro speljala težje, kot se je sprva zdelo, zato se Harry in P. J. znajdeta v norih situacijah, medtem ko skušata izvesti potrebno, da speljeta posel do konca.
Sledi:
16:15
Need for Speed: Želja po hitrosti
Režija: Scott Waugh Nastopajo: Aaron Paul, Dominic Cooper, Dakota Johnson, Imogen Poots, Michael Keaton ZDA V adrenalina polnem filmu se zgodba vrti okoli pouličnega dirkača Tobeyja Marshalla (Aaron Paul iz serije Breaking Bad), ki sodeluje v dirki prek celotnih ZDA, da bi se tako maščeval nekdanjemu poslovnemu sodelavcu, ki mu je naprtil krivdo za smrt najboljšega prijatelja in ga tako strpal v zapor. Film temelji na kultni video igrici in je hkrati vznemirljiv povratek kulture avtomobilističnih filmov iz šestdesetih in sedemdesetih@ v njem se pojavijo najbolj zveneča imena s področja slovitih športnih avtomobilov današnjega časa, kakršna sta McLaren P1 in Koenigsegg Agera R.

CineStar Premiere 2
Trenutno:
14:30
Intervju z Bogom
Režija: Perry Lang Nastopajo: Brenton Thwaites, David Strthairn, Yael Grobglas, Hill Harper, Charibi Deanl ZDA Spremljanje vojne v Afganistanu je je dalo novinarju Paulu Asherju nekatere od najboljših zgodb njegove še mlade kariere. Toda ta podvig ga bo na koncu stal več, kot bi lahko kdaj koli izračunal. Po vrnitvi domov se mora Paul soočiti s posledicami svojih izkušenj, propadlega zakona in svoje umirajoče vere. Ker ne ve, na koga bi se obrnil se Paul poglobi v življenjsko zgodbo - intervju s skrivnostnim moškim, ki trdi, da je Bog. Kaj bo radovedni novinar vprašal Boga? Kaj bi ga vprašali vi?
Sledi:
16:20
Kjer je trava bolj zelena
Režija: Jocelyn DeBoer, Dawn Luebbe Nastopajo: Jocelyn DeBoer, Dawn Luebbe, Beck Bennett ZDA Predmestne matere, katerih otroci igrajo nogomet, ves čas tekmujejo med seboj v osebnih življenjih, tako kot tudi njihovi otroci rešujejo svoje razlike na igrišču. Pisana črna komedija.

CineStar Premiere 1
Trenutno:
14:05
Robin Hood
Režija: Otto Bathurst Nastopajo: Taron Egerton, Jamie Foxx, Eve Hewson, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn ZDA Legendarni opevani lopov in bojevnik že celo stoletje spodbuja filmarje, da si o njem izmišljajo vedno nove zgodbe. Prizore za ta film so snemali v Dubrovniku na Stradunu, v trdnjavi Bokar in v pristanišču Posat – zahvaljujoč režiserju Ottu Bathurstu, ki je izmed desetih predlaganih lokacij izbral prav biser Dalmacije. Nova inačica Robina Hooda – vznemirljiva akcijska pustolovščina, polna eksplozij, norih prizorov bojevanj in brezčasne romantike – bo prikazala mladostna leta slovitega roparja in razkrila podrobnosti, ki so Robina spodbodle, da se zunaj zakona bojuje za pravice malega človeka. Kot mladenič, poln idealov, se Robin (Taron Egerton) odpravi v križarsko vojno. Tam doživlja eno razočaranje za drugim, a vseeno postane prekaljen bojevnik. Po povratku v rodno Anglijo mu voljo povsem vzame spoznanje, da je njegova dežela polna korupcije; temu se namerava zoperstaviti. S svojim poveljnikom (Jamie Foxx) sproži upor poti pokvarjenemu kralju.
Sledi:
16:10
Moj angel
Režija: Kim Farrant Nastopajo: Noomi Rapace, Rebecca Bower, Luke Evans, Yvonne Strahovski, Richard Roxburgh, Finn Little Avstralija, ZDA Lizzie Manning je ločena in čustveno nestabilna ženska, ki se bori za skrbništvo za svojega 11-letnega sina Thomasa. Težko usklajuje službo in enostarševsko skrb za otroka. Zanaša se na pomoč svojih staršev, ki težko prenašata njeno vedenje, njen nekdanji soprog pa jo seveda ves čas kritizira zaradi kaotičnega življenja. Nekega dne gre Lizzie po Thomasa na sošolčevo rojstnodnevno zabavo. Med opazovanjem otrok pri igri jo osupne pogled na 7-letno deklico Lolo, zatopljeno v svoj svet, v kateri prepozna del sebe. Ne more je pozabiti in spoprijatelji se z Lolino materjo Claire Bradley ter spodbuja, da bi se Thomas spoprijateljil z Lolinim bratom, da bi lahko bila sama čim bolj del Lolinega življenja.

Arte
Trenutno:
12:35
Die Wege des Herrn - Staffel 1 (3/10) - 17. April 2021 um 00
Fernsehserie, Regie: Kaspar Munk (DK/F 2017, 59 Min)Augusts lebensgefährliche Mission relativiert die Probleme der restlichen Familie. Alle sind entschlossen, positiv in die Zukunft zu blicken. Doch das ist leichter gesagt als getan ... - Adam Price, Creator der TV-Serie (2017), schuf auch die erfolgreiche dänische Fernsehserie "Borgen - Gefährliche Seilschaften".
Sledi:

CBS Reality
Trenutno:
15:15
Operation Repo
Series 2, Episode 6From luxury boats and sports cars to trucks, if you can't make your payments, the team will find you! When it comes to recovering property, Lou, Sonia, Matt, Froy and Lyndah will stop at nothing.
Sledi:
15:40
Donal MacIntyre: Unsolved
Natalie PearmanDonal MacIntyre revisits so-called 'cold cases' that have never been closed and which have never successfully brought about convictions.

Extreme Sports
Trenutno:
15:15
Facing Waves
Facing Waves is an exciting and inspiring television series that follows top paddlers as they explore the people, places, and adventures of the world's top paddling destinations.
Sledi:
15:40
Nitro Circus Live
The Nitro Circus cast are in California testing ramps and gear for the live show. After their testing goes less than perfectly, they head to Australia to prepare for the first show of the tour!

Fox Life
Trenutno:
15:15
Razkrivanje čarovnic
Diana in Matthew sta gosta Ysabeau De Clairmont, starodavni vampirki, ki pobija čarovnice. Ysabeau Matthewa opozori, da je njegova družina v nevarnosti, ker je zaljubljen v Diano.
Sledi:
16:10
Novi Amsterdam
Novi vodja prekrši pravila, ker hoče izboljšati sistem v najstarejši ameriški javni bolnišnici.

Fox Crime
Trenutno:
15:00
Rocco Schiavone
Rocco se po naključju in tudi zaradi svoje intuicije znajde sredi temačne družinske skrivnosti. S prijateljem Sebastianom lovi Adelinega morilca.
Sledi:
17:05
Cain
Cain je malce drugačna policijska serija, ki se osredotoča na človeka v ozadju zločinca. Glavni junak serije, policist na vozičku, je hitrejši in sposobnejši kot večina ljudi brez telesnih hib. Načelnik Fred Cain prodre v najtemnejše kotičke uma....

Fox Movies
Trenutno:
13:50
Zeleni sršen
Britt Reid po očetovi smrti podeduje veliko podjetje. Poveže se z očetovim pomočnikom in skupaj se zamaskirana borita proti zločinu.
Sledi:
16:10
Naj ti pomagam
Zdravnik izve, da mu je preostalo samo še pol leta življenja. Odloči se, da bo šestim prijateljem spremenil življenje, še preden umre.

National Geographic
Trenutno:
15:00
Izjemno inženirstvo
Izjemno inženirstvo vas vabi v zaodrje fascinantnih podvigov gradnje najbolj inovativnih in navdušujočih vozil na svetu. Od največjih žerjavov do najmodernejšega letala in še več.
Sledi:
16:00
Vzpon strojev
Z animacijo razstavimo neverjetne stroje in preučimo njihovo neverjetno zasnovo. Ogledamo si vse od največjega tovornjaka do najhitrejšega vlaka in podrobneje spoznamo izume, na katerih temeljijo ti vrhunski stroji.

24 Kitchen
Trenutno:
15:00
Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan
Jamie bo spekel enkratno pito z rižem iz cvetače. Pokazal nam bo tudi, kako preprost lososov file spremenimo v slasten pikanten sendvič.
Sledi:
15:30
Jamiejevi preprosti obroki za vsak dan
Jamie nam bo pokazal svoje slastne nadevane paprike, ki jih postreže z okusno obaro s črnim fižolom, avokadom in sirom. Skuhal pa bo tudi pikantno piščančjo juho z rezanci.

Travel Channel
Trenutno:
15:00
Na robu Aljaske
5Napad medveda
Sledi:
16:00
Na robu Aljaske
6Glavna žila

Crime Investigation
Trenutno:
14:40
Umor na križarjenju
AshleyKrižarjenje mladoporočencev se izjalovi, ko nevesto sredi noči domnevno odpihne z balkona. Ko vremenska napoved za tisti večer pokaže, da vetra ni bilo, se začne preiskava umora.
Sledi:
15:35
Umor na križarjenju
ShellyNepričakovano križarjenje moža in žene iz Olympie v Washingtonu se konča, ko eden od njiju pade čez krov. Je šlo za maščevanje, ljubosumje ali morilski vzgib sredi morja?

HBO 2
Trenutno:
15:00
Vse in še svet
Sledi:
17:05
Razkrivanje čarovnic II., 6. del

Cinemax
Trenutno:
15:00
Dajmo, mladi!
Sledi:
16:50
Delo brez avtorja

Cinemax 2
Trenutno:
14:50
Vsi mrtveci
Sledi:
16:50
Lastovke iz Kabula

Discovery
Trenutno:
15:00
Lovci na hiške (Sezona 4): Družina iz Michigana se seli v hiško (Epizoda 11)
(Tiny House Hunters: Family Goes Tiny In Michigan) Spoznajte Američane, ki se želijo preseliti v manjše domove. Ogledali si bodo tri nepremičnine, ki merijo manj kot 55 kvadratnih metrov, in med njimi izbrali svoj novi domek. AL
Sledi:
15:30
Lovci na hiške (Sezona 4): Iz večjega v manjše v Sanfordu (Epizoda 12)
(Tiny House Hunters: Downsizing In Sanford) Spoznajte Američane, ki se želijo preseliti v manjše domove. Ogledali si bodo tri nepremičnine, ki merijo manj kot 55 kvadratnih metrov, in med njimi izbrali svoj novi domek. AL

ID X
Trenutno:
15:00
Zlo v krvi: Ameriška nočna mora
Pošast(Evil Kin: The American Nightmare) Ameriške sanje družine Suh se sprevržejo v nočno moro, ko zabredejo v krizo in odkrijejo, da je pot do bogastva tlakovana z izdajstvom in krvjo. 9-AT
Sledi:
16:00
Skoraj mi je uspelo: Moram ubiti očima
Moram ubiti očima(I Almost Got Away With It: Got To Kill My Step-Dad) 17-letni Randy Baggett je obsojen na dosmrtno ječo, ker je zadušil očima, ki ga je zlorabljal. V več letih pa kar dvakrat pobegne iz zapora. 9-AT

TLC
Trenutno:
15:00
Darcey in Stacey: 8. epizoda
8. epizoda(Darcey & Stacey: Episode 8) Slavni enojajčni dvojčici Darcey in Stacey Silva odpirata novo poglavje v svojem življenju. Sledita srcu in razširita svoj posel ter se znova povežeta z družino. AL-T
Sledi:
16:00
Darcey in Stacey: 9. epizoda
9. epizoda(Darcey & Stacey: Episode 9) Glamurozni enojajčni dvojčici Darcey in Stacey Silva odpirata novo poglavje v svojem življenju. Sledita srcu in razširita svoj posel ter se znova povežeta z družino. AL-T

Animal Planet
Trenutno:
14:35
Najbolj divja Indokina: Malezija
Malezija(Wildest Indochina: Malaysia) Raznolikost Malezije je brez primere, še zlasti na otoku Borneo, tretjem največjem otoku na svetu, kjer se orangutani zibajo na drevesih in orjaški slanovodni krokodili prežijo. AL
Sledi:
15:30
Najbolj divja Indokina: Tajska
Tajska(Wildest Indochina: Thailand) Država, oblikovana pod vplivom divjih sil, kjer se živali soočajo s težkimi izzivi za preživetje, tigri so še vedno na vrhu prehranjevalne verige in opice so se bliskovito razvile. AL

RTS
Trenutno:
15:20
Stigni me ako znaš, kviz
Sledi:
15:30
Specijalna emisija - Sahrana princa Filipa, prenos
Sahrani će prisustvovati kraljica Elizabeta Druga, njihova deca i unuci. Vojvoda od Saseksa je doputovao na sahranu iz Kalifornije, dok je vojvotkinji od Saseksa koja je trudna lekar savetovao da ne putuje. Kraljica je odobrila konačne planove za sahranu koji su u skladu sa pandemijom koronavirusa i koji se oslanjaju na savete Vlade. Javnost neće moći da prisustvuje sahrani, a ceremonija će biti prenošena na televiziji. Kraljevska porodica traži od građana da ne dolaze u zamak Vindzor. "Osim neophodnih promena, planovi su u skladu i sa ličnim željama vojvode od Edinburga", rekao je portparol. Služba će početi u kapeli Svetog Đorđa minutom ćutanja. Dani žalosti počeli su u petak objavom smrti princa Filipa, i nastavljaju se do sahrane, saopštila je Vlada. Vojska Ujedinjenog Kraljevstva i armije širom Komonvelta danas se opraštaju od vojvode od Edinburga.

TV Celje
Trenutno:
15:05
Tedenska izdaja- Ponovitev
Sledi:
16:05
Celjske lekarne svetujejo & 8211 Miti in resnice o hujšanju ?- Ponovitev

Diva
Trenutno:
14:00
Katera je prava
Politični svetovalec Will, ki se ločuje, poskuša po najboljših močeh svoji mladi hčerki orisati svoje ljubezensko življenje.
Sledi:
16:10
Načelnica Marleaujeva
Mir in zdravjeV vasi na Korziki nekdanjega zdravnika najdejo mrtvega, zraven njega pa nezavestno ženo. Vse kaže, da je šlo za samomor, toda Marleaujeva dvomi o tem.

Minimax
Trenutno:
15:15
7 palčkov in jaz
Sledi:
15:40
7 palčkov in jaz

Da Vinci Kids
Trenutno:
15:00
Moč zraka
Vroče na NapovednikuTop gearSlediBrioLiga prvakovBonesMozaikJennifer anistonViharDo koncaV imenu ljubezniPrijateljiSvetLegendaPuščicaSporedDnevnikHimInformativna oddajaZakonBoksDogodkovni termometersob101ned79pon63tor116sre113čet118pet113
Sledi:
15:30
Rakete
Vroče na NapovednikuBoksPuščicaLegendaViharV imenu ljubezniLiga prvakovDnevnikMozaikJennifer anistonTop gearSporedBrioSvetPrijateljiSlediZakonInformativna oddajaHimBonesDo koncaDogodkovni termometersob101ned79pon63tor116sre113čet118pet113

Scifi Universal
Trenutno:
15:10
Zadnja stopnja: Pobeg iz Rancale
Vodja zabavišča z videoigrami in njena prijatelja skušajo rešiti njenega brata iz krempljev virtualnega hudobneža, ko ga potegne v videoigro.
Sledi:
17:00
Vrnitev v prihodnost 2
Najstnik Marty McFly odpotuje v prihodnost, da bi pomagal svojemu sinu, ko pa se vrne v sedanjost, ugotovi, da se je ta močno spremenila.

History
Trenutno:
15:20
Neidentificiran: Znotraj ameriške preiskave NLP-jev: NLP-ji v boju
NLP-ji v bojuVeterani pričajo o izrednem nizu srečanj med ameriško vojsko in NLP-ji v času vietnamske vojne. So to isti NLP-ji, ki jih je mogoče videti na posnetkih ameriške mornarice, in ali res že desetletja zasledujejo ameriške vojaške sile?
Sledi:
16:15
Starodavni vesoljci: Božji delec
Velja za ključ do vesolja in najverjetneje najpomembnejše znanstveno odkrijte vseh časov. Lahko t. i. božji delec razkrije resnico o našem izvoru?

Net TV
Trenutno:
15:00
TV Market, televizijska prodaja
televizijska prodajaOsrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
Sledi:
17:30
Bio Stil, oddaja o zdravju, pon.

Nat Geo Wild
Trenutno:
14:40
Najsmrtonosnejše živali na svetu
V porečju Amazonke se živali borijo za preživetje. Trepalničarke visijo na drevju in s svojim strupom lovijo majhne sesalce, medtem pa grmičarka srdito brani svoje gnezdo z jajci.
Sledi:
15:30
Najsmrtonosnejše živali na svetu
Življenje v Aziji, ki se razteza od Severnega tečaja do tropov, je težko. Da bi preživele, so se nekatere živali razvile v najbolj krute na svetu - severne medvede, grizlije, kobre in sršene velikane.

E
Trenutno:
15:00
E! News: Daily Pop 2021
Sledi:
16:00
Keeping Up With The Kardashians S20

Food Network
Trenutno:
15:15
Beat Bobby Flay
Summer Lovin'Chef Carla Hall tries to beat TV announcer Steve Higgins in the kitchen. They are assisted by Kathy Sidell and Vinson Petrillo, who will take on Bobby Flay?
Sledi:
15:35
Beat Bobby Flay
Gives You GoosebumpsThe star ingredient is tricky for the competitors, will they keep their recipes simple? Scott Conant and Cheri Oteri pick the chef to take on Bobby.

VTV
Trenutno:
14:35
Videostrani, obvestila
Sledi:
15:30
Lestvica zabavnih in narodnozabavnih

RTL
Trenutno:
03:55
Der Blaulicht Report
Ob Raubüberfall, Brandstiftung oder hilflose Personen - die Arbeit von Polizisten, Notärzten und Rettungssanitätern erfordert nicht nur Sachkenntnis, sondern auch Einfühlungsvermögen und Durchsetzungskraft. Häufig sind sie gemeinsam vor Ort, wenn rund um einen Polizeieinsatz medizinische Erstversorgung gefragt ist. "Der Blaulicht Report" erzählt Geschichten aus dem aufregenden Berufsalltag dieser Retter in Not.
Sledi:
01:00
Täglich frisch geröstet
2020 hat er bei "Täglich frisch geröstet" bereits erfolgreich abgeliefert: Jens "Knossi" Knossalla. Jetzt ist "König Knossi" fester Moderator der von Stefan Raab produzierten Late-Night-Show auf TVNOW und auch bei RTL. Regelmäßig haben zudem andere Promis die Chance, ihr Moderationstalent zu beweisen. Auch die beliebten Zutaten einer Late-Night-Show wie Live-Band, wechselnde Gäste und Einspieler gehören bei "Täglich frisch geröstet" dazu.

RTL 2
Trenutno:
04:35
Rohe Ostern
Der verstorbene Student Frieder (Oliver Korittke) erfährt in der Unterwelt, dass er aus Versehen das Zeitliche gesegnet hat.
Sledi:
23:00
Armageddon
"Das Jüngste Gericht". Bruce Willis tauscht das verschmutzte "Stirb langsam"-Unterhemd gegen einen Raumanzug, um die Erde zu retten Chaos in New York: Ein Meteoritenhagel richtet große Verwüstungen in der Stadt an. Vorboten eines riesigen Asteroiden, der in 18 Tagen auf der Erde einschlagen wird. Die einzige Chance zur Verhinderung der Katastrophe: Ölbohrexperte Harry S. Stamper (Bruce Willis) soll auf dem Asteroiden landen, ein Loch bohren und den Himmelskörper mit Hilfe eines nuklearen Sprengkopfs in die Luft jagen.

Eurosport
Trenutno:
14:00
Cycling: Pro Series in Valencia, Spain
Stage 4_._MenLive
Sledi:
15:30
Snooker: World Championship
Round 1Live

Eurosport 2
Trenutno:
15:20
Football: NATIONAL GERMAN CHAMPIONSHIP , Germany
Day 29..: Wolfsburg - Bayern MunichLive
Sledi:
17:30
Football: NATIONAL GERMAN CHAMPIONSHIP , Germany
Day 29..: Borussia Monchengladbach - Eintracht FrankfurtDelayed

AMC
Trenutno:
15:05
Zaplešiva
Sledi:
16:50
Ip Man 2

TV5 Monde
Trenutno:
03:07
Marie-Agnes Gillot, umetnost velikega preskoka, biog. dok.
Sledi:
00:46
Mednarodna vremenska napoved

GTV
Trenutno:
15:00
Ujemi sanje, zabavno glasbena oddaja
Sledi:
15:50
Skrbimo za zdravje: Kako zdraviti raka prebavil

RTL HR
Trenutno:
14:25
Vrapčić Richard, igrani film, animirani
Sledi:
16:00
Princ Philip: Za kraljicu i domovinu - TV premijera, dokumentarni film

RTL 2 HR
Trenutno:
15:15
Sulude vožnje, zabavna emisija (S04E16/10
Sledi:
15:45
Borba čovjeka i hrane, kulinarski reality (S02E15/42

TV Veseljak
Trenutno:
15:00
Koncertni večeri, ponovitev
Sledi:
16:20
Glasbena sobota

Gold TV
Trenutno:
13:00
Lojtrca domačih EvrAV-NProd
Sledi:
16:30
Dolina zdravja Ponovitev

HBO 3
Trenutno:
15:00
G. Robot IV., 10. del
Sledi:
15:45
Batwoman II., 2. del

Nova24 TV
Trenutno:
15:00
Beremo
Pogovorna oddaja z avtorji aktualnih literarnih del, avtor in voditelj Metod Berlec.
Sledi:
15:50
Časovni stroj
Kratka oddaja o dogodkih iz zgodovine, ki so se zgodili na današnji dan, avtor Aleksander Rant.

Epic Drama
Trenutno:
15:10
Gospodična Scarlet in Vojvoda (Miss Scarlet and the Duke)
Eliza kot edina ženska detektivka v Londonu težko najde delo. Obupana in brez denarja sprejme navidezno nemogoč primer, kjer mora dokazati nedolžnost moškega, ki je predhodno že priznal krivdo.Režija: Rachael New, Declan O'Dwyer1850-ta leta: neustrašna in vedoželjna gdč. Scarlet vodi detektivsko agencijo svojega pokojnega očeta. Pomagajo ji inšpektor Wellington ('Vojvoda'), hišna oskrbnica Ivy in premeteni slepar Moses.
Sledi:
16:00
Endeavour (Endeavour)
Nenadna smrt dekleta, ki se je učilo administrativnih del, in napad s strelnim orožjem na zdravnika na prvi pogled nista povezana. Toda Morse meni drugače.Režija: Colin Dexter, Russell LewisSerija se dogaja v šestdesetih letih 20. stoletja in prikazuje zgodnja leta policijskega stražnika Endeavourja Morsa. Morse s partnerjem Fredom Thursdayjem sodeluje v številnih preiskavah v Oxfordu.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni