Pravkar na sporedu!


TVS 1
Trenutno:
12:00
Moje mnenje
Angela Merkel in njena zapuščina S septembrskimi parlamentarnimi volitvami se nemška kanclerka Angela Merkel ne glede na izid poslavlja od kanclerskega položaja. Že po lanskem hudem porazu svoje Krščansko-demokratske unije (CDU) na volitvah v zvezni deželi Hessen je napovedala, da ne bo kandidirala za vodjo stranke in da bo nemško vlado vodila le še do izteka mandata. V šestnajstih letih na čelu nemške vlade je pustila močan pečat, katerega zaščitni znak so bili politični pragmatizem, previdnost, stabilnost ter politična korektnost brez škandalov; za njene kritike pa tudi oportunizem, pomanjkanje poguma in vizije. Podobno velja za vso Evropsko unijo in tudi za ves svet, kjer Angela Merkel še danes velja za eno najbolj uglednih, zaupanja vrednih in vplivnih voditeljic. Veliko Nemcev v njej vidi materinsko osebnost, ki jih je obvarovala pred svetovnimi konflikti, na primer v času finančne krize, ne pa pred reko beguncev z vzhoda, kar imajo nekateri za njeno veliko napako. Kaj je dediščina Angele Merkel in kaj se Nemčiji in Evropi obeta v prihodnosti, v oddaji Moje mnenje z Edvardom Žitnikom in gosti.
Sledi:
13:00
Prvi dnevnik
V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

TVS 2
Trenutno:
11:45
Dobro jutro
Četrtek je dan za Mojco Mavec, ki bo reševala jezikovne zagate, delila nasvete iz domače lekarne, razbijala mite o najrazličnejših tematikah, preverjala, kakšno mnenje o Slovencih imajo tujci, ki živijo pri nas, znanim Slovencem pa bo zastavljala nenavadna vprašanja in od njih pričakovala resnicoljubne odgovore.
Sledi:
14:30
Bloški asi, dokumentarni film
V Novi vasi na Blokah so ob koncu leta 1934 ustanovili prvo letalsko šolo v tedanji Dravski banovini s tečajem za šolanje učiteljev. Tečaj sta ga kot prva med Slovenci končala tudi najstarejša slovenska jadralca Stane Raznožnik in Milivoj Šircelj. Svojo postojanko so imeli na vzpetini Videm nad farsko cerkvijo, jadralci pa so vzletali s hribov Pečnik, Piškovc in Bradatka. O motorni vleki ni bilo govora. Na hrib so morali letala potiskati ali si pomagati z vleko s konji, potrebni začetni zagon pa so iznajdljivo rešili s "sistemom frača". Letalo so privezali za rep, potem so tečajniki spredaj pritrjeno elastično vrv nategnili, nato pa je nekdo na znak sprostil privez na repu in nategnjena elastična vrv je letalo potegnila v zrak. Izstreljeno letalo je poletelo. Ugodni vzgonski vetrovi so omogočali dolgotrajno jadranje. Rekord iz leta 1940 je znašal 12 ur in 43 minut, kopija tega zmagovitega letala pa je sedaj razstavljena na brniškem letališču.

POP TV
Trenutno:
12:45
Usodno vino (Usodno vino II.), 2. sezona, 29. del
Ines na podlagi rezultatov testov izve, kdo je oče otroka. Alja hoče na Martina prepisati lastnino po možu. Peter pove Martinu, da Nina ni dobila njegovega sporočila in se bo zato poročila z Andréjem. Se bo Martin končno boril za Nino?
Sledi:
13:35
Tv prodaja

A KANAL
Trenutno:
12:30
Lepo je biti sosed (Lepo je biti sosed), 1. sezona, 12. del
Silvester. Žuža in Beno ga bosta praznovala v bližnjem lokalu Zlato srce, tako kot vsako leto. Žuža ne želi, da bi z njima šla Špehova, kaj šele Benova mama, ki je ostala na obisku pri njih dlje, kot so bili dogovorjeni. A na srečo je tu tudi Silvikina mama in tako se Žuža odloči za manjše zlo ter vzame Špehova na praznovanje, mami pa bosta doma praznovali sami. Beno že cel dan nori s pirotehničnimi sredstvi, čeprav ga pri tem podpira edino Ivo. Ko na vrtu gostilne spusti v zrak eno od raket, ta zažge gostilno in naženejo jih domov. Doma pa presenečeni najdejo slačifanta v objemu penzionistk.
Sledi:
13:10
Lepo je biti sosed (Lepo je biti sosed), 1. sezona, 13. del
Beno v koči prireja prireditev Miss gozda in Ivota snubi za predsednika žirije. Ivo se brani, saj je bil v žiriji že lani in je imel s tem samo probleme. V časopisu so objavili fotografijo, kako strastno pleše s takratno miss gozda Gretico, ki je sedaj Benova tajnica, kar seveda Beno skrbno skriva pred svojo Žužo. Ta je prepričana, da je zaposlil upokojenko. Da bi vlekel na ušesa, Beno na skrivaj nastavi ‘babby sitter’ Špehovima v stanovanje, in Ivo, ki ga slučajno odkrije, zasumi, da je Silvika noseča. Ker je sam strogo zaščiten, misli, da se ji je to zgodilo z njenim soplesalcem Žaretom na folklori. Potem pa še Žuža zve za Gretico…

Brio
Trenutno:
12:50
Puščica (Arrow VIII.), 8. sezona, 4. del
Prihodnja in sedanja ekipa Arrow se srečata, ne da bi vedeli, kako je slednja pripotovala v sedanjost. Ko se v Star Cityju pojavi skrivnostni novi Deathstroke, se Oliver s svojo ekipo namerava spopasti z novim sovražnikom. Mia in Connor se soočita s sedanjo ekipo Arrow in jim povesta, kakšna prihodnost jih čaka. Po tragični izgubi svojega člana, se prihodnja ekipa Arrow domisli novega načina, s katerim nameravajo zaustaviti JJ-ja. Diggle se pobota s Connorjem. Monitor medtem sklene pakt z Laurel.
Sledi:
13:45
Puščica (Arrow VIII.), 8. sezona, 5. del
Da bi zaustavili in porazili Monitorja, se Oliver skupaj z Williamom, Mio in Laurel odpravi v Rusijo, da bi se dokopali do načrtov za nevarno orožje. Laurel odkrije, da Lyla sodeluje z njihovim sovražnikom. Se bo ekipa Arrow uspela dokopati do načrtov pred Monitorjem? Bo Oliver še pravočasno odkril Lylino prevaro? Connor se medtem ponovno sreča z osebo iz svoje preteklosti.

TVS 3
Trenutno:
09:00
25. redna seja Državnega zbora, prenos
25. redna seja Državnega zboraDnevni red seje: 4. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (ZPDPD-G), skrajšani postopek 23. Predlog zakona o urejanju prostora (ZUreP-3), prva obravnava 24. Predlog gradbenega zakona (GZ-1), prva obravnava 31. Predlog deklaracije o podpori prizadevanjem za mednarodno prepoved smrtonosnih avtonomnih orožnih sistemov
Sledi:
20:00
Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Šport 1
Trenutno:
11:00
Nogomet: Bundesliga, Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Sledi:
13:00
Hokej na ledu: ICE Hockey League, Olimpija - Graz

Šport 2
Trenutno:
11:00
Nogomet: Bundesliga, Bayern Munchen - Bochum
Sledi:
13:00
Motokros: MXGP, VN Sardinije, 1. dirka

Viasat History
Trenutno:
12:10
Planet zakladov (Sezona 1): Latinska Amerika (Epizoda 4)
(Planet of Treasures: Latin America) Nemčija, dokumentarna serija, 2020 Christopher Clark odpotuje v Latinsko Ameriko, kjer se odpravi po sledeh zgodnjih naprednih civilizacij v mestih Palenque in Teotihuacan, za konec pa obišče še Kubo in narodni park Galapagos. 65 min
Sledi:
13:15
Planet zakladov (Sezona 1): Evropa (Epizoda 5)
(Planet of Treasures: Europe) Nemčija, dokumentarna serija, 2020 Christopher Clark začne svoje evropsko potovanje v Benetkah in nadaljuje po poti svetega Jakoba do Santiaga de Compostela. Med potjo obišče gradove v soteski Rena, Pariz in londonske vrtove Kew. 65 min

Viasat Nature
Trenutno:
12:25
Bolnišnica za slone (The Elephant Hospital)
V bolnišnico prispe dveletna slončica Minnie, domnevo okužena s smrtonosnim virusom, zaradi česar potrebuje ogromno odmerkov zdravila. Afriški slon z ledvično boleznijo je deležen vrhunske oskrbe.Režija: James BainbridgeObiščite največjo bolnišnico na svetu, ki je v celoti predana negi slonov. V bolnišnici v Lampangu na severu Tajske letno oskrbijo več kot 100 bolnih, poškodovanih oz. zanemarjenih slonov.
Sledi:
13:15
Čebelar Charlie (Charlie Bee Company)
Charlie pridobi vpogled v delovanje farme Beeweaver Apiaries, kjer se s komercialnim čebelarstvom ukvarjajo že vse od 1800-ih.Spremljajte dogodivščine ekscentričnega čebelarja iz Teksasa, ki rešuje morilske čebele pred gotovo smrtjo. Vsak boleč pik dviguje ozaveščenost o tem najpomembnejšem opraševalcu našega planeta.

HTV 1
Trenutno:
12:25
Dajem ti život, telenovela (12) (72/82) Te Doy La Vida
Chano i Benito daju otkaz u radionici. Elena predloži Ernestu da odu na putovanje u Cancún kako bi vidjeli žele li uistinu biti zajedno. Nelson prizna Agustinu da je pogriješio što mu nije rekao da Gina čeka njegovo dijete. Benito i Chano odluče otvoriti radionicu na zemljištu koje je Benito naslijedio od svoga djeda i smjeraju pozvati Pedra da radi s njima. Benito, Pedro i Chano odluče radionicu nazvati "Trojica veličanstvenih". Gabriela kaže Eleni da su Irene i Ernesto ljubavnici, Elena se osjeća izdano. Narednik Robles upozori časnu Refugio da mora čuvati tajnu da se Isabel vratilo pamćenje kako bi mogao prijaviti Ernesta vlastima. Časna Refugio ponudi Inés da se vrati i ponovno zaredi. Narednik Robles prizna Inés da je voli. Gina traži od Nelsona da otpusti Rosu zbog indiskrecije jer sad svi znaju da je Agustin djetetov otac. Irene i Ernesto su u hotelu, ona je uzrujana i upozorava ga da ima kompromitirajuće dokumente koje može iskoristiti protiv njega. Trini kaže Eleni da ju je Ernesto otpustio i zaprijetio da će je poslati u zatvor ako kaže da ga je vidjela kako se ljubi s Irene.
Sledi:
13:15
Dr. Oz (10), talk-show (12) (4/169) The Dr. Oz Show 10
Wendy Williams danas otkriva zašto se odlučila uhvatiti u koštac s pandemijom koja je zahvatila zemlju - zlouporabom sintetičke marihuane K2. A dr. Oz otići će na tajni zadatak s njujorškom policijom kako bi otkrio prave opasnosti koje skriva ova droga. Doznajte i sve o najnovijim tvrdnjama da je kokosovo ulje čisti otrov. Odabrala: Martina Rajšek

HTV 2
Trenutno:
12:35
dokumentarna serija
Sledi:
13:30
Can, turski film (12) (2011.) Can
Scenarij: Nuans Celikezer, Rasit Çelikezer Režija: Rasit Çelikezer Drama. Ayşe i Cemal vole jedno drugo i tek su nekoliko godina u braku. Dobro se snalaze u životu i žive sretno u Istanbulu, kamo su zajedno pobjegli. Jedino što im nedostaje u životu je dijete. Budući da ne mogu dobiti dijete prirodnim putem, svoj san odluče ostvariti na nezakonit način... Na filmskom festivalu u Sundanceu 2012. film je dobio posebnu nagradu žirija u kategoriji međunarodnog filma (Rasit Çelikezer) i nominiran je za veliku nagradu žirija u kategoriji međunarodnog filma.

HBO
Trenutno:
12:55
Mia in beli lev
Sledi:
14:35
Pred polnočjo

TV Idea
Trenutno:
10:30
Pomurski informativni kažipot
Sledi:
17:15
Kuhinjica, kuharska oddaja

TV 1000
Trenutno:
11:40
Mala črna knjižica
(Little Black Book) Ženska, ki vohlja po fantovem adresarju in v njem odkrije njegova bivša dekleta, se sprašuje, zakaj so ta še vedno shranjena v njegovi črni knjižici.
Sledi:
13:50
Beseda za besedo
(Bee Season) Soproga in mati se znajde na robu čustvenega zloma, medtem ko se njen soprog ne zmeni za njun propadajoči zakon in postane obseden s hčerinim uspehom na tekmovanju v črkovanju.

Viasat Explore
Trenutno:
12:45
Avstralski lovci na zlato (Aussie Gold Hunters)
Sezona se izteka in ekipa Dirt Dogs mora dostaviti 233.000 $ zlata, če želijo doseči kvote. Alexov rudarski partner Rod zapusti ekipo Scrappers. Gold Gypsiesi še enkrat več preženejo tatove.Režija: Tim Green, Claire Leeman, Stuart O'Rourke, Roger PowerV seriji Avstralski lovci na zlato se pridružimo trem odločnim ekipam zlatosledcev pri njihovem življenjskem tveganju in prizadevanjih po veliki najdbi, globoko na divjem zahodu avstralske divjine.
Sledi:
13:30
Žadasta mrzlica (Jade Fever)
Ekipa raziskuje novo nahajališče in odkrije več žada kot v kateremkoli rudniku poprej. Novo nahajališče medtem obiščeta nepričakovana obiskovalca Tony in Henry.Režija: Jereme WattZelena je nova zlata! V tej seriji spremljamo rudarske podvige družinskega podjetja Bunce, ki v kanadskem Jade Cityju išče več milijonov dolarjev vredne kose žada.

TV Koper
Trenutno:
06:00
Infocanale
Sledi:
14:00
TV transfrontaliera-TG regionale FVG
Telegiornale regionale del Friuli Venezia Giulia. Regionalni dnevnik v italijanskem jeziku za FJK.

TV3 medias
Trenutno:
12:30
Mladi zdravniki na preizkušnji (In Aller Freundschaft & 8211 Die Jungen Ärzte), nemška serija (2...
Igrajo: Mirka Pigulla, Marijam Agischewa, Mike Adler Lastnica fitnes studia Katja Becker med obiskom frizerja doživi srčni zastoj. Katjo sprejmeta na kliniki dr. Marc Lindner in Ben. Kmalu doživi Katja ponoven zastoj in sedaj šteje vsaka sekunda, da jo zdravnika rešita. Po treh dolgih tednih se iz Ugande na kliniko vrne Vivienne. Sodelavci so nad njeno vrnitvijo navdušeni, a očitno je Vivi, ki običajno prekipeva od energije, izredno utrujena in izčrpana. Njenega polbrata, dr. Moreau, skrbi, saj je Vivi očitno ni zdrava. Sama meni, da Matteo pretirava, a antibiotiki, ki jih ji je predpisal ne delujejo. Njeno zdravstveno stanje se hitro poslabša – življenje Vivienne Klings je v nevarnosti. Celotna ekipa se trudi ugotoviti razloge za njene simptome. Druga sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji je še bolj zanimiva in napeta kot prva! V seriji spremljamo življenje zdravnikov, pa tudi vsakič nove zanimive zdravniške primere. Dr. Niklas je ugleden in briljantnen, a tudi impulziven zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Ko je prišel na novo delovno mesto, so mu zaupali tudi mentorstvo mladih stažistov, v bolnici pa ima tudi svojo novo ljubezen ... Nekateri mladi zdravniki so zelo predani svojemu delu, nekateri pa so že kar preveč motivirani … A krotenje mladih pomočnikov ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Dr. Leyloa je travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Na kliniki pa pride tudi do zapletov v vodstvu, saj se direktor odloči za še eno primarijko ... V Niklasovi ekipi stažistov so zanimivi mladi zdravniki. Julia je hči upravnika klinike, kar se ji ne zdi prednost, prej nasprotno! Zaradi očetovega vmešavanja je pred časom celo za nekaj časa pustila svoje delo, vendar je spoznala, da ne more brez tega poklica. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Ali preko postelje … Ampak po tem, ko je imela afero z Julijinim očetom, se je menda pokesala in Juliji tudi opravičila, tako da sta (vsaj začasno) zakopali bojno sekiro … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ženske ne opazijo. Spoznal je, da si tudi sam želi postavo, kot jo ima lepi Ben, sicer njegov najboljši prijatelj, ki mu na vsak način želi pomagati na ljubezenskem področju. Benu se za ženske ni treba truditi, čeprav ga je Dr. Leyla prizadela, ko je končala njuno romanco, češ da ne vidi prihodnosti zaradi razlike v letih.
Sledi:
13:30
Izvir zdravja

OTO
Trenutno:
12:45
Kravica Liska (Henrietta I.), 1. sezona, 45. del
Liska poje vsa jabolka, ki jih je kmetica namenila za prodajo, nato pa se srečna in s polnim želodcem uleže za grmovje in zadrema. Ko kmetica opazi, da ni ne jabolk ne denarja, se razjezi. Liska ima slabo vest, zato poskuša obrati nova jabolka, a ji to ne uspe, ker so jabolka previsoko v drevesu. Kako naj sedaj kmetici povrne denar? Županja ji da krasno idejo, postala bo poulična glasbenica!
Sledi:
13:00
Heidi (Heidi II.), 2. sezona, 12. del
Deda čaka zahtevna operacija, zato se sestane z odvetnikom, da uredi oporoko, če bi slučajno šlo kaj narobe, saj hoče na vsak način zaščititi svojo ljubo vnukinjo. Med pogovorom z odvetnikom se ded spominja dobrih in težkih ur, ki jih je preživel med gorami. Pred operacijo Heidi poljubi dedka, nato pa čaka ves čas operacije, da se ponovno sestane z njim. Trdno je prepričana, da ničesar ne more iti narobe.

Kino
Trenutno:
11:15
Ljubezenski portret (Heart of the Matter)
Prošnja dobrega prijatelja pošlje fotografinjo April nazaj v njen rodni kraj Belmont Hills. Potovanje je tisto, kar potrebuje April, ko se odloča, ali naj sprejme ponudbo za službo, ki jo bo, čeprav dobičkonosna, še bolj oddaljila od njenih umetniških korenin. Njena vrnitev pa jo spomni, zakaj je pobegnila iz Belmont Hillsa – kriv je bil Luke, ljubezen njene mladosti in človek, ki ji je zlomil srce.
Sledi:
13:10
Obračun (Score)
Nick Wells je največji mojster med tatovi. Pripravlja se na upokojitev, vendar mu načrte pokvari prijatelj Max Baron, ki mu ponudi priložnost za poslednji roparski podvig. Nick si noče nakopati težav, zato sprva odkloni, a si kasneje premisli. Tako združi moči z mladim tatičem Jackom Tellerjem. Njun plen je več milijonov vreden artefakt, ki je spravljen za debelimi zidovi carinarnice v Montrealu. Samo Jack lahko omogoči vstop v poslopje in samo Nick zna odpreti sef, ki plen varuje.

TV Maribor
Trenutno:
12:50
O živalih in ljudeh, izobraževalno–svetovalna oddaja
Predstavljamo projekt ZOOSofija, ki ponuja inovativni pristop k reševanju problematike invazivnih vrst živali v okolju. Obiskali smo Vikinga, policijskega konja, ki so ga upokojili in zdaj čaka na zaslužen počitek v novem domu. V tokratnem veterinarskem nasvetu opozarjamo na paralizo grla pi psih. Z avtorjem knjige, Igorjem Plohlom, prebiramo zgodbo o levu Rogiju, o malo manj običajnem levu, ki po resni poškodbi hrbtenice pristane na invalidskem vozičku.Vabljeni k ogledu. ozivalih@rtvslo.si
Sledi:
13:15
Omizje, pogovorna oddaja
Slovenska kriminalka, film in televizija Festival kriminalke Alibi 2.1., ki bo konec tega tedna v Mariboru, se posveča vprašanju, kako sobivajo slovenske kriminalke, film in televizija. Festivalska predpremiera pa je naše Omizje, v katerem bodo sodelovali sociolog in pisatelj Mirt Komel, pisatelj kriminalk Avgust Demšar in urednik Igranega programa Televizije Slovenija Jani Virk. Vabljeni, da si pogovor v oddaji Omizje ogledate nocoj, v sredo 22. septembra ob 20. uri v sporedu Televizije Maribor!

CineStar TV
Trenutno:
11:50
Alex in Emma
Režija: Rob Reiner Nastopajo: Kate Hudson, Luke Wilson, Sophie Marceu, Rob Reiner, Paul Wilson ZDA To je romantična komedija s Kate Hudson v vlogi Emme in Lukom Wilsonom v vlogi Alexa. Pisec ljubezenskih romanov Alex Sheldon (Luke Wilson) se znajde v skrajno nezavidljivi situaciji, predvsem zaradi svojih kockarskih dolgov. Edini način, da pride do denarja, je uspeh njegovega najnovejšega romana, ki mora biti končan v 30 dneh, drugače ga bodo ubili. Najame stenografko Emmo, da mu pomaga končati rokopis. Alex narekuje zgodbo o romantičnem ljubezenskem trikotniku očarljivi, a trmasti stenografki. Toda Emma kar naprej komentira njegove zamisli. Alexovo resnično življenje začne posnemati njegovo umetnost.
Sledi:
13:40
Made in America
Režija: Ron Howard Nastopajo: Rita Ora, Kanye West, Jill Scott, Jay Z, Scrillex ZDA Poklon moči glasbe in iskanju ameriških sanj je Made in America vseobsegajoča prepustnica v zakulisje edinstvenega festivala, ki ga je oblikoval rap zvezdnik Jay Z, režiral pa Ron Howard. Film ob nastopih in izjemnih intervjujih v zakulisju z mnogimi današnjimi največjimi zvezdami prikazuje, kako lahko en sam velik poklon glasbi spremeni ljudem življenje.

AXN Spin
Trenutno:
12:20
SQUAD 01028 - EPISODE 28
Sledi:
13:10
Drama

Fox
Trenutno:
12:40
911
Reševalci se spopadajo s kaosom v tovarni čokolade in bombo v pismu. Medtem Eddie izve presenetljive novice, Maddie pa premišljuje o prihodnosti v klicnem centru.
Sledi:
13:30
Walker
Novo obujanje dolgoletne serije "Walker, Texas Ranger". Jared Padalecki je v vlogi Cordella Walkerja, vdovca in očeta dveh otrok z lastnim moralnim kodeksom, ki se po dveh letih pod krinko vrne domov v Austin in odkrije, da je težje delati doma.

Fox Movies
Trenutno:
12:25
V naravni velikosti 2
Grace ugotovi, da se je znašla v življenjski krizi in da je pod velikim pritiskom zaradi svojega dela v vlogi izvršne vodje v podjetju z igračami.
Sledi:
14:10
Wall-E
V prihodnosti se majhen smetarski robot poda na pot v vesolje, ki bo odločala o usodi človeštva.

CineStar Action
Trenutno:
12:00
Popolni moški
Režija: Yann Gozlan Nastopajo: Pierre Niney, Ana Girardot, Andre Marcon, Valeria Cavalli, Thibault Vincon Francija Pisatelj, čigar umetniška pot je bila polna ovir, nekako najde bližnjico do slave, toda izsiljevalec mu zagrozi, da mu bo uničil popolno življenje.
Sledi:
13:55
Signal
Režija: William Eubank Nastopajo: Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp, Laurence Fishburne, Lin Shaye ZDA Nic (Brenton Thwaites), Haley (Olivia Cooke), in Jonah (Beau Knapp) so študenti, ki razmišljajo o prihodnosti. Haley se seli za eno leto. Njen fant Nic in njegov prijatelj Jonah ji pomagata pri selitvi. Toda mimogrede zavijejo s poti, ko spremljajo signal računalniškega genija, ki je že vdrl v MIT in pokazal na šibkosti zaščite. Zaradi spletnega izzivanja se odločijo obiskati hekerja. Stemni se, ko najdejo vir signala in naenkrat izgubijo zavest. Ko pride Nic k sebi, se zbudi v nočni mori - v čudni ustanovi. Prijateljev ni nikjer, a ju je odločen najti. Sledi zaslišanje dr. Wallacea Damona (Laurence Fishburne). Damon skrbi za njegovo varnost in duševno stanje, Nic pa želi le pobegniti ...

CineStar Premiere 1
Trenutno:
11:55
Legenda o božični čarovnici
Režija: Michele Soavi Nastopajo: Paola Cortellesi, Stefano Fresi, Fausto Maria Sciarappa, Cloe Romagnoli, Giovanni Calcagno Italija, Španska Paola je podnevi navadna učiteljica, ponoči pa se spremeni v božično čarovnico, čudežno bitje, ki pridnim otrokom prinaša darila.
Sledi:
13:45
Ljubezen in dolgovi
Režija: Valerie Landsburg Nastopajo: Bailee Madison, Tom Cavanagh, Bellamy Young, Daryl Mitchell, Lee Meriwether ZDA Henry Warner (Tom Cavanagh) ima soprogo (Bellamy Young), ki bi raje živela življenje nekoga drugega, najstniško hči (Bailee Madison), ki bi rada lastno stanovanje, osemletno hči (Lillian Ellen Jones), ki bi bila rada hokejska zvezdnica, petletnega sina, ki še ne govori, in taščo (Brynn Thayer), ki ga sovraži. Potem ko že pol leta ni dobival plače in se je hudo zadolžil, pa tega ni povedal nikomur, Henry izgubi službo. Usoda družine se na nenavaden način poveže z usodo mladega diplomiranca Travisa Parkerja (Casey Abrams). Ta je ravnokar dobil prvo službo v agenciji za izterjavo dolgov in ima v levjem brlogu, polnem karieristov (Yeardley Smith, Ed Marinaro, Daryl Chill Mitchell, Danny Mora in Erick Avari) dva tedna, da zaključi Henryjev primer.

CineStar Premiere 2
Trenutno:
12:45
Jekleno nebo 2
Režija: Timo Vuorensola Nastopajo: Lara Rossi, Vladimir Burlakov, Kit Dale Finska, Nemčija, Belgija Jekleno nebo 2 je finsko-nemška znanstveno-fantastična akcijska komedija in nadaljevanje popularnega filma Jekleno nebo iz leta 2012. Novo nadaljevanje je pozicionirano v leto 2047, 29 let po tem, ko je nuklearna vojna med Zemljo in Nacisti na Mesecu uničila pogoje za življenje na Zemlji. Poslednji preživeli Zemljani napadejo Neomenijo, bivšo nacistično bazo na tamni strani Meseca. Tisti, ki so še ostali v tej bazi, živijo v koeksistenci z Nacisti in njihova uradna religija je Jobsizam in je formirana okoli naukov Stevea Jobsa. Motivirani po napadu, se Nacisti v drugi fazi mirovanja pripravljajo na osvajanje sveta.
Sledi:
14:25
Ti si prava težava!
Režija: Pierre Salvadori Nastopajo: Adele Haenel, Pio Marmai, Audrey Tautou, Vincent Elbaz, Damien Bonnard Francija V mestecu na francoski rivieri detektivka Yvonne, sicer mlada vdova lokalnega policista in junaka Santija, dojame, da je njen mož vse prej kot popoln, kot ga je ves čas opisovala svojemu sinu. V zapor je namreč strpal nedolžnega mladeniča Antoina. Yvonne se življenje obrne na glavo in hoče storiti vse, da bi očarljivemu Antoinu pomagala pri povratku v normalno življenje in k njegovi ženi. Vse, le resnice mu ne namerava povedati. A Antoine se po osmih letih stežka privaja na življenje zunaj zapora, kar pripelje do niza komičnih zapletov.

CBS Reality
Trenutno:
12:20
Celebrity Damage Control
Paris HiltonCelebrity Damage Control puts a spotlight on Hollywood's most notorious scandals.
Sledi:
13:10
Judge Judy
Series 15, Episode 117Punchy reality show about a female judge that has made a real impact on the American justice system. Judge Judy is real, honest and keen to get to the bottom of emotional cases.

AXN
Trenutno:
12:45
Oboževalka I.
Sledi:
13:40
Varuh III.

Arte
Trenutno:
12:40
Jessica Forever - 23. September 2021 um 00
Spielfilm, Regie: Caroline Poggi und Jonathan Vinel (F 2016, 93 Min)Jessica lebt in einer Welt, in der Waisenkinder von der Gesellschaft ausgegrenzt und verfolgt werden. Auf sich alleine gestellt, müssen sie um ihr Leben kämpfen – sie werden selbst zu kaltblütigen Killern. Jessica ist eine Art Mutter für diese Jugendlichen, die sie um sich versammelt, aufnimmt und auf diese Weise zu retten versucht.
Sledi:

Extreme Sports
Trenutno:
12:20
Grid
This programme sees two teams racing head-to-head to complete a series of athletic events including weightlifting. Teams must possess speed, strength and strategy to complete the races in the fastest time possible.
Sledi:
14:00
Now Boarding
A unique look into the skate scene of six different European cities, hosted by pro skater James Threlfall. James gets behind the scenes of the places and people that make skateboarding the cultural phenomena it is today.

JimJam
Trenutno:
12:50
Ruff Ruff, Tweet And Dave
A Puzzle AdventureRuff-Ruff is a puppy, Tweet is a fluffy yellow bird and Dave is a quirky, inventive blue panda. Join them and their friend Hatty the Hamster on their adventures to fantastical lands.
Sledi:
13:05
Berry And Dolly
Berry the snail and Dolly the ladybird are the best friends ever. They have many adventures, while they make new friends and get knowledge about the world around them.

Fox Life
Trenutno:
12:55
Zakaj ženske ubijajo
Beth Ann načrtuje, kako bo April dokončno spravila stran od Roba, potem pa izve nekaj, kar jo neverjetno pretrese. Taylor izve temačno resnico iz Jadine preteklosti.
Sledi:
13:50
Preobrazba telesa s Khloe Kardashian
Dvojčici Ashley & Amber sta starše izgubili že v najstniških letih in sta v hrani iskali oporo. Logana pa je že kot otroka ustrahoval brat, ker je bil debel.

Fox Crime
Trenutno:
12:15
Ženske iz Bletchleyja
Z izjemnim čutom za dešifriranje in ostrim umom štiri na videz navadne ženske postanejo preiskovalke niza grozljivih umorov v tem izvirnem trilerju, ki se dogaja v povojnem Londonu.
Sledi:
13:10
Policijska družina
Ko se obe, Lindina nečakinja in manekenka ter poročevalka, zgrudita na modni reviji, se Danny in Jackie lotita preiskovanja sveta mode, da ugotovita, kdo ju je zastrupil.

National Geographic
Trenutno:
12:00
Otok brez zakonov
Samostojni prebivalci Port Protectiona se soočajo z nevarnostjo na vsakem vogalu. Mary Miller se poda v gozd na lov za srnjadjo. Volkovi bodo ogrožali njeno varnost.
Sledi:
13:00
Katastrofa v zraku
Ko se Fedexovo letalo odbije od pristajalne steze in zagori, se vsi spomnijo na enako strmoglavljenje pred desetimi leti.

24 Kitchen
Trenutno:
12:30
Kuhajmo s Serife
Danes bo govora o nepogrešljivi sestavini v vsaki kuhinji - čebuli. Chefinja bo povedala, kako pripraviti popolno karamelizirano čebulo, potem pa z nami delila slasten orientalski recept za čebulno omleto.
Sledi:
13:00
Hestonove britanske jedi
V Britaniji najdemo nekaj najbolj ikoničnih jedi celega sveta. Tokrat bo Heston razkril neverjetne zgodbe o pečeni govedini in izvoru te jedi, ter na koncu pripravil svojo različico te jedi.

Travel Channel
Trenutno:
12:00
Muzejske skrivnosti
2Operacija migracija in več
Sledi:
13:00
Mejna kontrola: Španija
1. epizoda

Crime Investigation
Trenutno:
12:55
Nerešeni primeri
Preveza / Goreča željaLeta 1994 so na parkirišču v Houstonu našli posiljeno in zadavljeno devetletno deklico. Preiskovalci so se bali, da bo morilec ponovno moril, zato so svoje ugotovitve delili z drugimi silami.
Sledi:
13:50
Prvih 48 ur
Smrtonosni prepir / Od srca do srcaV Tulsi med uličnim streljanjem umre mlad očka. V Atlanti v hrbet ustrelijo moškega, ki brani materino čast.

HBO 2
Trenutno:
12:30
Prijatelji X., 12. del
Sledi:
13:00
Prijatelji X., 13. del

Cinemax
Trenutno:
11:50
Brodolom
Sledi:
14:15
Črni medved

Cinemax 2
Trenutno:
12:50
Ni šans
Sledi:
14:40
Huda poroka

Discovery
Trenutno:
12:00
Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 15): Toyota MR2 Turbo iz leta 1991 (Epizoda 3)
(Wheeler Dealers: 1991 Toyota MR2 Turbo) Fanta sta navdušena ob najdbi legendarnega Toyotinega modela MR2 Turbo iz leta 1991. Toda majhno popravilo se spremeni v veliko težavo in Ant mora odstraniti cel motor. AL
Sledi:
13:00
Razkrivanje zgodovine (Sezona 2): Skrito inkovsko mesto (Epizoda 9)
(Blowing Up History: Hidden City Of The Incas) Izgubljeno mesto Machu Picchu je eno največjih nerešenih vprašanj v arheologiji. Ali lahko skrivnostne šifre in iznakažena okostja razkrijejo njegovo največjo skrivnost? 9-A

ID X
Trenutno:
12:30
Mejna kontrola: Španija: 14. epizoda
14. epizoda(Border Control: Spain: Episode 14) Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi. 9-AT
Sledi:
13:00
Mejna kontrola: Španija: 15. epizoda
15. epizoda(Border Control: Spain: Episode 15) Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi. 9-AT

TLC
Trenutno:
12:30
Poročena z obleko Velika Britanija: Težka izbira
Težka izbira(Say Yes to the Dress UK: The Dress Dilemma Show) Nevesta Lukoka se ne more odločiti med dvema zelo različnima oblekama. Whitney pa na zadnjem pomerjanju spozna, da ji izbrana obleka ni več všeč! AL
Sledi:
13:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Junina zgodba
Junina zgodba(My 600-lb Life: June' s Story) June ima skoraj 300 kilogramov, ker se po tragični smrti sina tolaži s hrano. Po operaciji želodca mora predelati čustvene težave, zaradi katerih se prenajeda. AL

Animal Planet
Trenutno:
12:45
Madonca, to so Irwinovi: 3. epizoda
3. epizoda(Crikey! It' s the Irwins: Oscar The Grouchy Frogmouth) Terry, Bindi in Robert Irwin s svojim delovanjem v živalskem vrtu Australia ohranjajo dediščino Steva Irwina. AL
Sledi:
13:40
Ljubezen med pingvini+H11+K12: 1. epizoda
1. epizoda(The Zoo: Episode 1) Novi samec okapija po imenu Magani se želi pariti s plemensko veteranko Kweli, ki ima že več telet. Toda Kweli odpoveduje srce. AL

RTS
Trenutno:
12:35
Sasvim prirodno
Sledi:
13:00
Trag: Tajne jednog doma, Jevrem Grujić
U prostranim salonima u kući Jevrema Grujića tokom XIX i XX veka organizovani su gradski balovi na kojima se okupljala društvena elita Srbije, kao i diplomatski skupovi na kojima su politički i intelektualni prvaci tog vremena odlučivali o budućnosti srpske države. Tu je potpisan tajni ugovor Srbije i Bugarske za oslobođenje Južnih Slovena 1912. godine na kome je kasnije zasnovan Balkanski savez. Dom Jevema Grujića 1961. godine postaje prva zaštićena kuća u Beogradu. Za spomenik kulture od visokog značaja proglašen je 1979, a 2009. godine ovo zdanje postaje član Evropskog udruženja istorijskih kuća. U kući Grujića živi porodica, kao i svaka porodica, ali živeti u ovom domu koji je zapravo muzej iziskuje i određena sredstva. Kako je jedna porodica odlučila da sama o muzeju vodi računa i da li su postojala neka spefična pravila življenja objašnjava potomak Jevrema Grujića, Lazar Šećerović. Muzej je za javnost otvoren pre više od pola decenije, a o najznačajnijim sačuvanim eksponatima i skrivenom blagu Doma Jevrema Grujića govori istoričar umetnosti i kustos muzeja Ružica Opačić. Istoričar umetnosti i konzervator Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda Ivana Vesković objašnjava zašto je važno sačuvati i razumeti tradiciju i šta to u spomeničkom nasleđu Srbije Dom Jevrema Grujića čini jedinstvenim. Na značaj i doprinos Jevrema Grujića u srpskom političkom životu i u srpskoj diplomatiji ukazuje naučni savetnik Istorijskog instituta SANU dr Radomir J. Popović, dok naučni savetnik Etnografskog instituta SANU dr Aleksandra Pavićević razjašnjava koliko očuvanje spomenika kulture, kao što je Dom Jevrema Grujića, utiče na očuvanje kulturnog identiteta jednog naroda. Autor: Milica BrkovićUrednik: Jugoslava ĐuricaSnimatelj: Vasko VasovićTonski snimatelj: Goran MrđenovićMontaža: Goran Radivojević

Da Vinci Kids
Trenutno:
12:33
Pol voda pol kopno
Vroče na NapovednikuLiga prvakovDnevnikSvetPrijateljiBoksDo koncaZakonInformativna oddajaBrioMozaikSlediLegendaPuscicaJennifer anistonTop gearViharHimV imenu ljubezniBonesSporedDogodkovni termometerčet152pet168sob132ned106pon81tor133sre134
Sledi:
13:00
Susan
Vroče na NapovednikuViharBrioLiga prvakovPrijateljiTop gearV imenu ljubezniSlediDnevnikMozaikJennifer anistonZakonSvetBonesDo koncaHimPuscicaBoksLegendaInformativna oddajaSporedDogodkovni termometerčet152pet168sob132ned106pon81tor133sre134

TV Celje
Trenutno:
10:00
Infokanal Televizije Celje
Sledi:
15:30
Video strani

Scifi Universal
Trenutno:
12:00
Evreka
TrenMedtem ko Stark z rezultati svojega projekta nima veliko sreče, pa Carter preiskuje skrivnostno avtomobilsko nezgodo.
Sledi:
13:00
Elektra in Dinamopunca
V tem remaku zabavne TV-serije iz 70. let se amaterski superjunakinji po svojih najboljših močeh borita proti zločinu.

Nat Geo Wild
Trenutno:
12:40
Divja Mongolija: Dežela ekstremov
Mongolsko gorovje Altaj je dom najbolj ikoničnih živali, ki jih hkrati tudi težko najdemo.
Sledi:
13:25
Earth Touch: Divji paket 2015
Dolga je 4 m in ima za skoraj dve čajni žlički strupa. Njeno ime v prevodu pomeni "jedec kač" in bojijo se je vsi gozdni prebivalci, vključno z ljudmi. O tej kači ne vemo veliko, a kraljevi kobri vseeno zmanjkuje prostora.

Diva
Trenutno:
12:00
Talenti v belem
Kdo živi, kdo umre, kdo pove tvojo zgodboPotem ko vagon vlakca smrti zleti s proge, zdravniki v bolnišnici Grey Sloan oskrbujejo paciente, ki obujajo spomine na duhove iz svoje preteklosti.
Sledi:
13:00
Talenti v belem
Od nikoderZdravniki morajo uporabiti vso svojo iznajdljivost, da lahko zdravijo paciente, potem ko heker vdre v računalniški sistem bolnišnice in ga onesposobi.

History
Trenutno:
12:30
Skladiščne vojne: Lancasterski lev
Lancasterski levKupci se odpravijo v Lancaster, kjer mora Ivy braniti svoj teritorij ali zmagati zaradi prednosti domačega kraja. Rene se pelje daleč samo zato, da bi nekaj dokazal.
Sledi:
13:00
Skladiščne vojne: Maryjin nakup
Maryjin nakupV skladiščnih enotah v El Montu v Kaliforniji so našli odlične najdbe in tudi ta dražba ni nič drugačna. Brandi pusti Jarrodu proste roke. Mary v družbi svojega novega fanta kupi najdražjo enoto na dražbi.

Net TV
Trenutno:
12:30
Regionalno, dnevno informativna oddaja
dnevno informativna oddajaVse, kar se je pomembnega zgodilo ali se šele bo, ponuja oddaja Regionalno. Informativna oddaja daje poudarek severovzhodu Slovenije, predvsem Podravju in Slovenskim Goricam. Prihajamo do ljudi, da njihov glas preko televizije in spleta pride do drugih. Za boljšo informiranost o dogodkih ter ključnih izzivih lokalnih skupnosti, prebivalstva ter države. Vsak delovnik na televiziji NET.
Sledi:
13:00
TV Market, televizijska prodaja
televizijska prodajaOsrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.

Food Network
Trenutno:
12:45
Triple D Nation: A Taste Of Italy
Guy Fieri hits up his favourite Italian joints from over the years. In Scottsdale, Arizona, a real-deal Italian grocer cranks out top-quality staples like gnocchi and prosciutto.
Sledi:
13:05
Bizarre Foods with Andrew Zimmern
Florida's Conquistador CoastAndrew traces the footsteps of Juan Ponce de Leon down the Florida coast. He seeks out age-defying crab juice and powdered Key West shrimp.

RTL
Trenutno:
04:50
Der Blaulicht Report
Ob Raubüberfall, Brandstiftung oder hilflose Personen - die Arbeit von Polizisten, Notärzten und Rettungssanitätern erfordert nicht nur Sachkenntnis, sondern auch Einfühlungsvermögen und Durchsetzungskraft. Häufig sind sie gemeinsam vor Ort, wenn rund um einen Polizeieinsatz medizinische Erstversorgung gefragt ist. "Der Blaulicht Report" erzählt Geschichten aus dem aufregenden Berufsalltag dieser Retter in Not.
Sledi:
00:55
The Big Music Quiz
Party im Studio bei "The Big Music Quiz"! Lachen, singen, feiern und Musikfragen beantworten. In dieser Folge der Musik-Quizshow treten die Moderatorin Andrea Kiewel, Schauspielerin, Sängerin und Comedienne Mirja Boes, Moderatorin Annett Möller, VIVA-Urgestein Nilz Bokelberg, Entertainer Ross Antony sowie Sänger Thomas Anders bei Moderator Oliver Geissen an.

RTL 2
Trenutno:
03:51
Love Island - Heiße Flirts und wahre Liebe
Eine traumhafte neue Villa auf Mallorca bietet die perfekte Kulisse zum Verlieben. Bei romantischen Dates und aufregenden Challenges gehen die Islander auf Tuchfühlung und lernen sich besser kennen. Doch Achtung, wenn es liebestechnisch nicht prickelt: Wer Single bleibt, muss die Villa vorzeitig verlassen!
Sledi:
00:15
3 Familien - 3 Chancen! Das große Sozialexperiment
Xenia und Christian haben nach 14 Tagen erfolgreich einen Job gefunden. Das Startkapital geben beide mit vollen Händen und ohne richtigen Plan aus. Auch Expertin Emitis Pohl muss Alarm schlagen, schließlich flattern immer mehr Inkasso-Brief bei der Familie ins Haus. Ein Thema, vor dem Christian und Xenia am liebsten die Augen verschließen würden. Kann Emitis Pohl sie doch noch überzeugen, endlich sparsamer zu sein?

Eurosport
Trenutno:
12:30
CYCLING SHOW
Replay
Sledi:
13:00
ENDURANCE MOTO RACING: World Championships
Replay

Eurosport 2
Trenutno:
11:30
Snooker: Sheffield
Legendary matchesReplay
Sledi:
13:30
- - -
FinalReplay

TV5 Monde
Trenutno:
12:35
Moj otrok, mali heroj, dok.
Sledi:
13:30
Dnevnik RTBF

GTV
Trenutno:
11:50
Dober pogled, oddaja o lovstvu
Sledi:
13:00
Videostrani

Gold TV
Trenutno:
12:00
Veseli godci EvrAV-NProd
Sledi:
15:00
Polke in valčki EvrAV-NProd

HBO 3
Trenutno:
12:30
Milijarde III., 6. del
Sledi:
13:30
Na robu jutrišnjega dne

Nova24 TV
Trenutno:
12:50
Zanimivosti
Najnovejše zanimive novice.
Sledi:
13:00
Novice ob 11:00
Najnovejše dnevne novice.

Epic Drama
Trenutno:
12:10
Endeavour (Endeavour)
Smrt starejšega gospoda, ki je bil strokovnjak heraldike in rodoslovja, Morsa pripelje v dekliško šolo Blythe Mount.Režija: Giuseppe CapotondiSerija se dogaja v šestdesetih letih 20. stoletja in prikazuje zgodnja leta policijskega stražnika Endeavourja Morsa. Morse s partnerjem Fredom Thursdayjem sodeluje v številnih preiskavah v Oxfordu.
Sledi:
13:40
Endeavour (Endeavour)
Oxfordska policija je na trnih, saj je gospodinja, ki so jo našli zadavljeno v njeni hiši, že tretja žrtev v mesecu dni, ki je umrla na tak način.Režija: Andy WilsonSerija se dogaja v šestdesetih letih 20. stoletja in prikazuje zgodnja leta policijskega stražnika Endeavourja Morsa. Morse s partnerjem Fredom Thursdayjem sodeluje v številnih preiskavah v Oxfordu.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni