Pravkar na sporedu!


TVS 1
Trenutno:
15:15
Zadnja pravica, irski film
Duhovit in romantičen film ceste je postavljen na smaragdni otok. Uspešen odvetnik Daniel po dolgih letih pride na rojstno Irsko, da bi se udeležil materinega pogreba. Na Irskem skorajda nima več družinskih članov, le še najstniškega brata, ki trpi za avtistično motnjo. Daniel je odločen, da bo takoj po pogrebu letel nazaj v Ameriko, kamor želi odpeljati tudi brata, ki pa noče z njim. Po spletu naključij se namesto tega znajde na cesti z avtomobilom, neznano žensko po imenu Mary, bratom in krsto, ki jo mora prepeljati na drug konec otoka. Na poti se vsak spopade z zamolčanimi resnicami iz družinske in osebne zgodovine. Izvirni naslov: THE LAST RIGHT / Irski film, 2019 / Režija in scenarij: Aoife Crehan / Igrajo: Michiel Huisman, Brian Cox, Niamh Algar, Colm Meaney
Sledi:
17:00
Poročila ob petih
V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

TVS 2
Trenutno:
13:45
Nordijsko smučanje - svetovni pokal: smučarski skoki (Ž), prenos z Ljubnega
Nordijsko smučanje - svetovni pokal: smučarski skoki (Ž)Po sobotni ekipni tekmi je v nedeljo na Ljubnem ob Savinji na sporedu še posamična tekma za svetovni pokal v smučarskih skokih za dekleta. Slovenske skakalke so pred tekmami v Sloveniji trenirale na tej skakalnici, ki jo že tako dobro poznajo. Poleg tega je Nika Križnar na prvem prizorišču v sezoni stala na zmagovalnem odru. Razlog več, da se nam pridružite na drugem programu, vsebine bodo še obogatene, saj smo pripravili tudi studijski program. Vodila ga bo Sara Benkovič, reporter tekme bo Miha Mišič.
Sledi:
15:55
Nordijsko smučanje - svetovni pokal, prenos iz Lahtija
smučarski skoki (M) Lahti, mesto z 120 000 prebivalci na južnem Finskem, je poleg Planice in Sapora najpogostejše prizorišče tekem za svetovni pokal, letos bodo tam izvedli že 79. In 80. tekmo. Doslej je imel daleč največ uspeha finski skakalec Matti Nykänen, ki je zmagal kar osemkrat. Sloveniji se je sreča nasmehnila samo enkrat, in sicer leta 1998, ko je zmagal Primož Peterka, slednji je bil še enkrat drugi, edino tretje mesto pa nam je priskakal Robert Kranjec leta 2002. Naša štiričlanska ekipa je bila na moštveni tekmi druga že leta 2002 in lani tretja. Zato pa ne gre prezreti zmage Anžeta Laniška v celinskem pokalu leta 2015. Je končno prišel dan tudi za Anžeta Laniška, da se povzpne na sam vrh svetovnega pokala?

POP TV
Trenutno:
15:25
Čez 30 in še pri tastarih (Failure to Launch)
Romantična komedija dokazuje, da je doma najlepše. Tripp je star 35 let, a še vedno živi pri starših. Doslej mu nekako ni uspelo, da bi zapustil gnezdo ter odšel na svoje. Zakaj tudi bi? Doma živi brezplačno, ima lepo sobo, mama mu pere umazano perilo. Njegova starša, ki ga imata sicer zelo rada, sta za razliko od njega prepričana, da morajo otroci, sploh odrasli, v nekem obdobju zapustiti domače gnezdo. Zato jima je počasi dovolj, da imata svojega odraslega sina še vedno pod svojo streho. Ker nič ne kaže, da se bo to kmalu spremenilo, si izmislita načrt. Najameta lepo dekle, ki bo Trippa pripravila do tega, da se bo odselil in končno osamosvojil. Tako Tripp spozna Paulo. Pa bo šlo vse po načrtu?
Sledi:
17:10
Posel mojega življenja (Shark Tank VIII.), 8. sezona, 8. del
Veliko ljudi po svetu bi rado uresničilo svoje poslovne ideje ali pa svoje izume pretopilo v zajetne kupe denarja. Toda kaj takega uspe le redkim. Kateri nadobudni inovatorji bodo tokrat s svojimi revolucionarnimi idejami uspeli prepričati uspešne poslovneže, da bodo investirali v njihove izdelke? Tudi v osmi sezoni bo eden od sodnikov Mark Cuban, lastnik košarkarskega kluba Dallas Mavericks, ponovno pa se jim bo kot gost pridružil uspešni poslovnež Chris Sacca. Ideje tekmovalcev bodo med drugim obsegale inovativna oblačila in obutev, domiselne mobilne aplikacije in izume, povezane s pripravo hrane.

A KANAL
Trenutno:
15:10
Andrija in Andjelka (Andrija i Andjelka I.), 1. sezona, 36. del
Česa vse se lahko naučiš med vožnjo s taksijem? Kaj je lahko bolj dolgočasno od pobiranja jabolk? Katere želje bi Andrija zaupal duhu iz stekleničke? Kako za moškega izgleda sobotno jutro, ko ga splanira žena? Zakaj je Andjelka pripravila jedilnik za naslednje tri mesece?
Sledi:
15:50
Andrija in Andjelka (Andrija i Andjelka I.), 1. sezona, 37. del
Kako bo Andrija preživel tri tedne v svoji hiši s taščo v mavcu? Kakšna je Andjelkina genetika? Ali kadilke pogosteje seksajo? Zakaj ženske ne marajo šminke, ki ne pušča sledi? Kako si Andrija razlaga prodajo kozmetike na domu?

Brio
Trenutno:
14:50
Supergirl (Supergirl V.), 5. sezona, 15. del
Niino sostanovalko Yvette napade moški, ki sicer cilja na Sanjavko. Ni mu všeč, da je Sanjavka večspolna in zato je prepričan, da si ne zasluži naziva superjunakinja. A Sanjavka je odločena zaščititi svojo skupnost, zato se odločno poda v boj, da ustavi napadalca. Ob strani ji stoji tudi Supergirl, ki za pomoč prosi tudi Brainyja. Alex, J'ohnn in Kelly pa rešujejo človeka, ki se je izgubil v sobi pobega virtualne resničnosti.
Sledi:
15:45
Supergirl (Supergirl V.), 5. sezona, 16. del
Karo vznemirijo neprijetne novice in medtem ko se spopada z njimi, Alex uporabi Obsidianove kontaktne leče za obisk virtualnega National Cityja. A naenkrat Alex postane povsem nova oseba, ki s staro Alex nima kaj dosti skupnega. William preiskuje Lexa, pri tem pa mu pomaga Kelly.

TVS 3
Trenutno:
13:50
20. redna seja Preiskovalne komisije o ugotavljanju odgovornosti nosilcev javnih funkcij na programu...
20. redna seja Preiskovalne komisije o ugotavljanju odgovornosti nosilcev javnih funkcij na programu otroške kardiologije ter področju nabav in upravljanja z medicinsko opremo materialom, 18. 1. 2021Dnevni red seje: 1. Izvajanje dokazov: a) Zaslišanje priče Silvana Sakside ob 9.05, b) zaslišanje priče Nataše Fikfak ob 10.30, c) zaslišanje priče Darka Žiberne ob 13.30 uri.
Sledi:
18:20
Moje mnenje
Nova priložnost ali nova iluzija? Potem ko bo v sredo pred kongresnim poslopjem roko na Biblijo položil novi ameriški predsednik Joe Biden, ga bo čakal podvig, ki vzbuja strahospoštovanje: Trumpova dediščina, pandemija, gospodarska kriza … Bodo še naprej tekli "kri, solze in znoj" ali se morda "časi vsaj malo zjasnijo?" Kaj čaka Bidnovo Ameriko in z njo ves svet, v oddaji Moje mnenje v sredo z Edvardom Žitnikom.

Šport 1
Trenutno:
14:55
Nogomet: Serie A, Hellas Verona - Napoli, živo
Sledi:
17:00
Ekstremni športi: Pure Action, 9. oddaja

Šport 2
Trenutno:
14:55
Nogomet: Serie A, Genoa - Cagliari, živo
Sledi:
16:50
Nogomet: UEFA EURO 2020 magazin, 1. oddaja

HTV 1
Trenutno:
06:36
Lijepom našom: Orehovica (2. dio)
Sledi:
00:39
Nedjeljom u 2

HTV 2
Trenutno:
06:05
Arhitekti kao umjetnici u krajoliku, dokumentarni film
Sledi:
00:00
Ako sutra odem - Priča o Lynyrd Skynyrd, glazbeno-dokumentarni film (R) Lynyrd Skynyrd: If I Leave H...
U filmu možete vidjeti rijetke intervjue i dosad neobjavljene arhivske snimke. Film vas vodi na putovanje kroz povijest, mitove i legende vezane uz najveći američki rock sastav. Stasali u močvarama američkog juga, ovi dečki iz Jacksonvillea na Floridi obilježili su jedno glazbeno razdoblje svojim hard rock/boogie-woogie zvukom, opijanjem, provokativnim šalama te kontroverznom uporabom južnjačke zastave. Film je ujedno i portret vođe sastava, Ronnieja Van Zanta, pjesnika i glasnogovornika "običnih ljudi", čiji je život prerano prekinut, ali čija legenda živi još i danas.

HBO
Trenutno:
15:00
Artemis Fowl
Sledi:
16:35
En in edini Ivan

Klasik TV
Trenutno:
14:40
Večernja škola (S03E01 i S03E02
Sledi:
15:45
Kamiondžije ponovo voze, komedija

TV Idea
Trenutno:
15:00
Evangeličansko bogoslužje, posnetek
Sledi:
16:00
Ivan Jerič, prekmurski čedermac & 8211 2. del

AXN
Trenutno:
15:30
Očkov vrtec
Sledi:
17:10
The Other Guys

TV3 medias
Trenutno:
14:30
Vinilni časi, ponovitev
Svetlana Cigoj in Jani Krmac bosta v novi oddaji predstavila leto 1985. To je bilo leto, ko je svetovna glasbena scena v okviru projekta Band Aid pomagala lačnim v Afriki, pri nas pa je navduševala skupina Big Ben z vodjem Giannijem Rijavcem, ki je tudi eden od gostov v oddaji. Vlasta Cah Žerovnik bo povedala, kakšna je bila takrat moda, Katarina Keček je opozorila, da so se prav tega leta začeli pojavljati dvomi v nadaljevanje skupne Jugoslavije. Spomnili se bomo na yugo - avto, ki ga lahko vidimo tudi v številnih hollywoodskih filmih. David Sluga bo povedal, kako se je spremenilo njegovo življenje zaradi filma Poletje v školjki, ki je bil velikanska uspešnica, uspešnica pa je bila tudi pesem Zelene livade s teboj, s katero je zaslovel Ivan Hudnik. V novi oddaji se bomo vsak teden vračali v preteklost in se z voditeljema spominjali uspešnic, dogodkov, mode, … in vsega drugega, kar je zaznamovalo določeno leto.
Sledi:
16:00
Zakladi Troje (Önce Vatan), turški dokumentarni film, 2018
Režija: Nihal Ağ ı rbas Predstavljamo vam dokumentarni film Zakladi Troje, ki se osredotoča na arheološke zaklade Troje, ki jih je ukradel amaterski arheolog Heinrich Schliemann in jih leta 1873 odpeljali najprej v Grčijo in nato v Nemčijo. Kraja zakladov Troje je globoko ranila srce regije. Scenarij je napisan na podlagi Schliemannovih spominov, zapisov o izkopavanjih, knjig in stališč akademikov ter preučevanja otomanskih arhivov. Gre za fuzijo dokumentarnega filma in pripovedi, kjer vse podrobnosti zajete v filmu slonijo na resničnih dogodkih.

TV 1000
Trenutno:
14:50
Ljubezen iz sanj
(Blast from the Past) Potem ko so bili Weberjevi zaradi strahu pred bombami 30 let zaprti v zaklonišču, zdaj pošljejo sina Adama na površje po zaloge hrane in ženo zanj, ki naj ne bi bila mutantka.
Sledi:
17:05
Tožba
(Legal Action) Ženska prosi svojega nekdanjega moža in slavnega odvetnika, da bi zastopal njenega brata kriminalca, obtoženega umora državnega tožilca. A pravno znanje ne bo dovolj, da bi dobil tožbo in ostal živ.

Viasat Explore
Trenutno:
15:30
Avstralski lovci na zlato (Aussie Gold Hunters)
Gypsiesi si obetajo velik izplen, dokler roparji ne oropajo njihove bližnje baze. Težave Scrappersev se še poglobijo, in Dirt Dogsi potrebujejo stroj za mletje, ki bi obratoval naslednje tri mesece.Režija: Tim Green, Claire Leeman, Stuart O'Rourke, Roger PowerV seriji Avstralski lovci na zlato se pridružimo trem odločnim ekipam zlatosledcev pri njihovem življenjskem tveganju in prizadevanjih po veliki najdbi, globoko na divjem zahodu avstralske divjine.
Sledi:
16:15
Avstralski lovci na zlato (Aussie Gold Hunters)
Milijonske sanje ekipe Victoria Diggers so na prelomni točki, Dirt Dogsi so na lovu za tatovi, in Mahoneyjevi naletijo na skrivnostni umor.Režija: Tim Green, Claire Leeman, Stuart O'Rourke, Roger PowerV seriji Avstralski lovci na zlato se pridružimo trem odločnim ekipam zlatosledcev pri njihovem življenjskem tveganju in prizadevanjih po veliki najdbi, globoko na divjem zahodu avstralske divjine.

Viasat History
Trenutno:
14:50
Vzponi in padci: Prelomnice 2. svetovne vojne (Sezona 1): Vojna izčrpavanja (Epizoda 4)
(Rise and Fall: The Turning Points of World War II: A War of Attrition) Avstralija, dokumentarna serija, 2019 Sile osi so začele izgubljati nadzor nad osvojenim ozemljem. Japonska je naletela na odpor v jugovzhodni Aziji in Nemčija je nizala poraze v Evropi. Tok vojne se je začel obračati. 70 min
Sledi:
16:00
Konec imperija (Sezona 1): Edgar (Epizoda 2)
(End of Empire: Edgar) Avstralija, dokumentarna serija, 2019 Edgar je bil v 10. stoletju oklican za prvega angleškega kralja, toda umor, nesposobnost in spletkarska mačeha so privedli do konca imperija po njegovi smrti. 55 min

AXN Spin
Trenutno:
14:55
Crime
Sledi:
15:40
Crime

VTV
Trenutno:
15:20
Videostrani, obvestila
Sledi:
17:30
Lestvica zabavnih in narodnozabavnih

Viasat Nature
Trenutno:
15:20
Mogočna reka Nil (Nile: The Ultimate River)
Reka Nil skriva osupljive gorske velikane v gorovju Rwenzori. Eden od teh dosega višino 5.000 metrov nad morjem. Pod njegovim ledenikom najdemo pravljični gozd, prekrit s cvetovi lobelije in astre.Režija: Harald PokieserOd Nilovih skrivnostnih izvirov do njene delte na sredozemski obali. Ta mogočna reka v dolžino meri 6.650 kilometrov in njena številna naravna čudesa še vedno čakajo na odkritje.
Sledi:
16:15
Mogočna reka Nil (Nile: The Ultimate River)
Reka Nil teče iz Viktorijinega jezera kot Viktorijin Nil do slapov nacionalnega parka Murchison Falls. Krokodilje samice in majhne ptice na rečnih bregovih branijo svoja jajca pred kuščarji monitorji.Režija: Harald PokieserOd Nilovih skrivnostnih izvirov do njene delte na sredozemski obali. Ta mogočna reka v dolžino meri 6.650 kilometrov in njena številna naravna čudesa še vedno čakajo na odkritje.

Planet TV
Trenutno:
14:35
Reševanje vrta
Režija: Richard Holmes Nastopajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Liz White, Andy Land IMDb ocena: 8.2. Brata Rich, nagrajena oblikovalca vrtov, in voditelj Charlie Dimmock s svojim strokovnim znanjem preurejajo zapuščene vrtove v sanjske kreacije. Poučna oddaja o vrtnarskem življenjskem slogu. Brata Rich in voditelj Charlie s fantastičnimi idejami pomagajo lastnikom preoblikovati vrtove. Kako postati strokovnjak za vrtnarjenje, postaviti pergole, izbrati prave materiale, narediti poti, izbrati prave rastline, kako rešiti vogale in robove vrta, ustvariti igrišča in terase ter kako vrt ograditi in ga morda celo vizualno povečati - polno predlogov in nasvetov, ki jih ponujajo strokovnjaki za urejanje vrtov. Od samskih do upokojenih parov in družin z majhnimi otroki - vsi imajo svoje želje in svojo vizijo, ki jih skušajo skupaj uresničiti.
Sledi:
15:33
Ljubim težave
Režija: Charles Shyer Nastopajo: Nick Nolte, Julia Roberts, Saul Rubinek, James Rebhorn IMDb ocena: 5.3. Peter Brackett in Sabrina Peterson sta rivalska chicaška novinarja, ki združita moči, da bi raziskala iztirjenje vlaka. Novinar Peter Brackett uživa v slavi zaradi uspešnega izida svoje knjige. Ko mora poročati o iztirjenju vlaka, opazi novinarko Sabrino Peterson s konkurenčnega časopisa. Brackett, znan tudi kot velik ženskar, jo poskuša očarati, vendar je ne jemlje resno. Naslednji dan presenečeno ugotovi, da je njen članek veliko boljši. Čeprav si sprva ne zaupata, sčasoma začneta sodelovati in odkrijeta resnico o nesreči.

OTO
Trenutno:
15:00
Maggie & Bianca: Modni frendici (Maggie & Bianca Fashion Friends II.), 2. sezona, 15. del
Bianca odleti na koncert priljubljene skupine. Na poti domov avion zasilno pristane v Singapurju in panično Maggie prepusti sami sebi - čaka jo namreč izpit v parih, narisat pa mora skico elegantne obleke. Andrew ji skuša pomagati in tako se končno zbližata. Stric Max se medtem odloči, da bo v Mlečni cesti popestril meni z jedmi, zato nanj doda eksotično jed.
Sledi:
15:50
Power Players junaki (Power Players I.), 1. sezona, 15. del
Axel je navaden devetletnik, dokler ne odkrije posebnih moči, s katerimi se lahko spremeni v pravo akcijsko figuro. Pa ne samo to, zaživijo tudi njegove igrače, ki se skupaj z njim podajajo na nepredstavljive dogodivščine, ki jih ostali lahko samo sanjajo. Skrivnost njegove moči so zapestnice, ki jih mora Axel obvarovati pred svetom hudobnih igrač.

Eurosport
Trenutno:
14:55
BIATHLON: World Cup - Antholz (Ita)
Mass Start - MenLive
Sledi:
15:50
SKI JUMPING: World Cup - Lahti (Fin)
HS 130Live

Eurosport 2
Trenutno:
15:20
Football: NATIONAL GERMAN CHAMPIONSHIP , Germany
Day 18..: FC Schalke 04 - Bayern MunichLive
Sledi:
17:30
Football: NATIONAL GERMAN CHAMPIONSHIP , Germany
Day 18..: Hoffenheim - FC KolnLive

Kino
Trenutno:
14:05
Ameriški sin (American Son)
Mladi marinec Mike Holland, ki je pravkar zaključil šolanje, se mora med prazniki posloviti od svoje družine preden bo odpotoval na vojaško misijo v Irak. Med potjo domov spozna simpatično Cristino, ki ga takoj očara. Ko prispe v domači kraj, ga pričakajo mlajša sestra, mama, odtujeni oče ter najboljši prijatelj, ki ne vedo za njegovo misijo. Kako bodo sprejeli novico, da odhaja v vojno?
Sledi:
15:45
Hiša debele mame 3 (Big Mommas: Like Father, Like Son)
FBI-jev agent Malcolm Turner mora tokrat pred gotovo smrtjo rešiti svojega najstniškega pastorka Trenta, ki je bil priča umoru. Ker so ga morilci videli in so odločeni, da se bodo znebili svoje edine priče, ga mora Turner zaščititi, toda kako? Odloči se, da se bosta preoblekla v ženski in pod krinko začela obiskovati dekliško šolo. Malcolm se pri tem izdaja za ostarelo debelo mamo, Trent pa za debelušno študentko Charmaine.

TV Koper
Trenutno:
15:10
Shaker
Ogni venerdi un cocktail di curiosita, idee, emozioni, spunti di riflessione in grado di scuotere le nostre coscienze e le nostre vite! Vsak petek nekaj novega ... zanimivosti, ideje, emocije in dejstva, katera nas vodijo v razmislek. Vse to v oddaji Shaker, katera se dotakne naše vesti in našega življenja!
Sledi:
15:55
Explosion of rock 3: Beatles (Legendado)
Explosion of rock 3: Beatles (Legendado)Oddaja predstavi drugii del koncerta Explosion of Rock, ki je v Taverni v Kopru gostil štiri rock skupine. V drugi oddaji skupina Beatles (Legendado)

TV Maribor
Trenutno:
15:25
O živalih in ljudeh, izobraževalno–svetovalna oddaja
Predstavljamo bradato agamo. avstralskega puščavskega kuščarja, ki je zelo pogost domač ljubljenček. Obiskali smo Tropsko hišo v Celju, kjer bo, ko bodo razmere dovoljevale, mogoče občudovati več kot 50 živalskih vrst in 200 vrst rastlin. Družili smo se z mladički pasme Cavalier King Charles španjel in francoskih buldogov, pri priznani slovenski vzrediteljici. Vabljeni k ogledu. ozivalih@rtvslo.si
Sledi:
15:50
Na vrtu, izobraževalno–svetovalna oddaja
1. VRT V ROŽENPLJU Januarja že načrtujemo kolobar in nove posevke zelenjavnih vrtov. Tako je storil tudi Davor Špehar. Novo sezono bo pričel kmalu, s sajenjem sadik zelja na gredo, kjer zdaj še raste motovilec. Preverili smo, kakšni so njegovi letošnji načrti setev in sajenja na prostem in v rastlinjaku. 2. ZIMSKA PODOBA VRTA HRUŠEVEC Tudi s snegom pokriti vrtovi imajo svoj čar. Obiskali smo vrt Hruševec v Šentjurju. Na njem pravkar cvetijo telohi, kmalu se bo razcvetela blagajana, volčin, ki so ga prvič odkrili pri nas, v bližini Polhovega Gradca. V zelenih in srebrnih odtenkih se bahajo nekateri iglavci. 3. PROSENE ENERGIJSKE PLOŠČICE Potrebujemo nekaj prosa, suhega in svežega sadja, mleka in cimeta pa lahko z nekaj spretnosti naredimo okusne energijske ploščice.

CineStar TV
Trenutno:
14:20
Cena resnice
Režija: Brad Furman Nastopajo: Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, John Leguizamo, Matthew McConaughey ZDA Mickey Haller je odvetnik, ki zagovarja zločince, njegova pisarna pa se nahaja na zadnjem sedežu njegovega lincolna, s katerim se vozi po ulicah Los Angelesa. Svojo kariero je posvetil zagovarjanju pisane druščine kriminalcev, zdaj pa se mu obeta odvetniški primer življenja: braniti mora Louisa Rouleta, premožnega lepotca z Beverly Hillsa, ki je obtožen umora. Na videz enostaven primer nenadoma doživi preobrat in se spremeni v smrtonosno igro, v kateri se Haller nenadoma bori za svoj obstanek.
Sledi:
16:30
Francesa Ha
Režija: Noah Baumbach Nastopajo: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Adam Driver, Michael Esper, Michael Zegen ZDA, Brazilija Frances živi v New Yorku, dejansko pa nima stanovanja. Frances je pripravnica v plesni skupini, dejansko pa ni plesalka. Frances ima najboljšo prijateljico Sophie, v resnici pa ne govorita več. Frances skoči v svoje sanje, celo ko možno uresničenje bledi. Frances želi veliko več, kot ima, toda svoje življenje živi z neizmernim užitkom in lahkotnostjo.

CineStar Action
Trenutno:
14:50
Peta veja oblasti
Režija: Bill Condon Nastopajo: Benedict Cumberbatch, Daniel Br, ühl, Dan Stevens, Alicia Vikander, Stanley Tucci ZDA V filmu skozi prizmo Daniela Domscheit-Berga (Daniel Bruhl), sprva zagovornika in kasneje sodelavca Juliana Assangea (Benedict Cumberbatch), spremljamo dogajanje, povezano s spletno stranjo Wikileaks, od njenih začetkov pa do samega konca, ki je sledil nizu spornih objav podatkov, ki so spremenili zgodovino. Spletna stran je prek noči požela uspeh in prinesla slavo svojima glavnima ustanoviteljema, toda medtem ko je njen globalni vpliv naraščal, je Daniel postajal čedalje bolj razočaran nad Julianovo vprašljivo taktiko in etiko. Razkol med obema prijateljema je postal prevelik, njuna različna ideološka prepričanja sta ju oddaljila, kljub temu pa sta pred tem poskrbela za revolucijo na področju pretoka informacij do medijev in sveta na splošno.
Sledi:
17:10
Zrak, ki ga diham
Režija: Jieho Lee Nastopajo: Brendan Fraser, Sarah Michelle Gellar, Andy Garcia, Kevin Bacon, Emile Hirsch Mehiko, ZDA Film sestavljajo štiri kratke zgodbe, v katerih se liki soočajo z usodo in sami s sabo. Navdihnil ga je star kitajski pregovor, ki pravi, da sestavljajo življenje štiri čustvene prelomnice - sreča, žalost, veselje in ljubezen. Sreča - Forest Whitaker, bančnik, ki vloži ves svoj denar na "zagotovljen dobitek"– konjske dirke. Žalost - Sarah Michelle Gellar, pop zvezda, katere pogodba se nahaja v rokah neusmiljenega zločinca (Andy Garcia) in njegovega pokvarjenega sorodnika (Emile Hirsch). Veselje - Brendan Fraser, človek, ki lahko vidi prihodnost vsakega človeka, le svoje lastne ne. Ljubezen - Kevin Bacon, doktor, ki hrepeni po ženski, ki je ne more imeti (Julie Delpy) in ima na koncu njeno življenje v svojih rokah.

CineStar Premiere 1
Trenutno:
15:10
Trafikant
Režija: Nikolaus Leytner Nastopajo: Bruno Ganz, Karoline Eichhorn, Johannes Krisch, Thomas Mraz, Simon Morze Nemčija, Avstrija Dunaj v letih 1937 in 1938. Franz, 17-letni pripravnik v trafiki, spozna življenje, poželenje in ljubezen kot tudi bolečino, ki jo slednja prinaša. Pri tem mu pride prav, da se lahko posvetuje z redno stranko in strokovnjakom, 82-letnim Sigmundom Freudom. A tudi zanj ženski spol ni kaj manj skrivnosten. Franz, njegov novi prijatelj Sigmund Freud, mlada Čehinja Anezka, v katero je Franz zaljubljen, in njegov delodajalec Otto, invalidni veteran iz prve svetovne vojne, se bodo znašli v vrtincu drame za časa nemške okupacije Dunaja. Drobna, a silovita poetična in čustvena filmska pripoved po istoimenskem romanu Roberta Seethalerja.
Sledi:
15:45
Labirint laži
Režija: Giulio Ricciarelli Nastopajo: Alexander Fehling, Friederike Becht, Robert Hunger-B, ühler, Lisa Martinek, André Szymanski Nemčija Frankfurt 1958. Nihče se ne želi spominjati časov nacističnega režima. Mladi tožilec Johann Radmann dobi v roke dokument, s pomočjo katerega bo sprožil postopek proti nekaterim pripadnikom SS-a, ki so služili v Auschwitzu. Toda grozote preteklosti in sovražnost proti njemu mu bodo skoraj vzeli pogum. Zdi se nemogoče poiskati izhod skozi ta labirint, saj se vsi zdijo vključeni in krivi. Labirnit laži je zgodba, ki razkriva zaroto nemških institucij, ki so poskusile prikriti zločine nacistov v 2. svetovni vojni. Nemški predstavnik za letošnjo podelitev oskarjev! Posneto po resničnih dogodkih in preiskavi, ki je pripeljala do sojenja nacističnim zločincem, obtoženih za zločine, storjene v koncentracijskem taborišču.

TV5 Monde
Trenutno:
15:00
Finančna četrt, serija
Sledi:
15:59
francoskistil, oddaja o življ. stilu

GTV
Trenutno:
15:30
Starodobnik TV, oddaja
Sledi:
16:40
Biosferna območja

RTL HR
Trenutno:
14:30
Grom, igrani film, animirani
Sledi:
16:10
Sedmi patuljak, igrani film, animirani (R

CineStar Premiere 2
Trenutno:
13:45
Obsedeno stanje
Režija: Rupert Wyatt Nastopajo: Vera Farmiga, Ashton Sanders, John Goodman, Jonathan Majors, Kevin Dunn ZDA Režiser filma Vzpon planeta opic prinaša povsem drugačen SF triler, v katerem ni kriminala, revščine, brezposelnosti ... Ali pa vse skupaj le privid? V soseščini v Chicagu skoraj desetletje po okupaciji zunajzemeljske sile "Captive State" raziskuje življenje obeh strani konflikta - sodelavcev in disidentov.
Sledi:
15:45
Labirint laži
Režija: Giulio Ricciarelli Nastopajo: Alexander Fehling, Friederike Becht, Robert Hunger-B, ühler, Lisa Martinek, André Szymanski Nemčija Frankfurt 1958. Nihče se ne želi spominjati časov nacističnega režima. Mladi tožilec Johann Radmann dobi v roke dokument, s pomočjo katerega bo sprožil postopek proti nekaterim pripadnikom SS-a, ki so služili v Auschwitzu. Toda grozote preteklosti in sovražnost proti njemu mu bodo skoraj vzeli pogum. Zdi se nemogoče poiskati izhod skozi ta labirint, saj se vsi zdijo vključeni in krivi. Labirnit laži je zgodba, ki razkriva zaroto nemških institucij, ki so poskusile prikriti zločine nacistov v 2. svetovni vojni. Nemški predstavnik za letošnjo podelitev oskarjev! Posneto po resničnih dogodkih in preiskavi, ki je pripeljala do sojenja nacističnim zločincem, obtoženih za zločine, storjene v koncentracijskem taborišču.

Arte
Trenutno:
12:50
Kurzschluss - Das Magazin - Schwerpunkt "Durchhalten" - 24. Januar 2021 um 00
Magazin (Frankreich, 2019, 52 Min)"Kurzschluss - Das Magazin" zeigt die neuesten Kurzfilme aus aller Welt – und wirft einen Blick hinter die Kulissen: mit Porträts, Drehberichten, aktuellen Festival- und Filmtipps und vielen spannenden Interviews. Mehr Infos unter: arte.tv/kurzschluss
Sledi:

CBS Reality
Trenutno:
15:00
Dog and Beth: On the Hunt
Southern Fried BountyDog and Beth leave Hawaii to support and advise fellow bondsmen and bounty hunters across the country as they hunt down some of America's most dangerous criminals.
Sledi:
15:50
Dog and Beth: On the Hunt
HandcuffedDog and Beth leave Hawaii to support and advise fellow bondsmen and bounty hunters across the country as they hunt down some of America's most dangerous criminals.

Extreme Sports
Trenutno:
15:20
Blue World
Blue World is an Emmy Award-winning underwater science and adventure series produced and hosted by Jonathan Bird, one of the world's top underwater nature cinematographers.
Sledi:
15:50
Facing Waves
Facing Waves is an exciting and inspiring television series that follows top paddlers as they explore the people, places, and adventures of the world's top paddling destinations.

Outdoor Channel
Trenutno:
15:30
Hollywood Weapons
Some of the most thrilling weapons action sequences from TV and movies are put to the test, with weapons expert Larry Zanoff breaking down some of the most explosive action scenes in Hollywood history.
Sledi:
15:50
Hollywood Weapons
Some of the most thrilling weapons action sequences from TV and movies are put to the test, with weapons expert Larry Zanoff breaking down some of the most explosive action scenes in Hollywood history.

JimJam
Trenutno:
15:25
The Triplets
Banned DogsBased on the best-selling series of children's books, follow the everyday adventures of two brothers and their sister as they explore the world with energy and imagination.
Sledi:
15:32
Heroes Of The City
The Wrong Side of the TracksAnimated series about rescue vehicles in a little city where everybody can be a hero.

RTL 2 HR
Trenutno:
15:15
LIVE PD, reality (S03E12) (12
Sledi:
15:45
Muškarci sa sjekirama, dokumentarna serija (S01E07/14

TV Veseljak
Trenutno:
15:30
Vaše zdravje, naša skrb, svetovalna oddaja
Sledi:
15:50
Glasbena nedelja

Gold TV
Trenutno:
15:30
Gruntovčani
Sledi:
16:30
Dolina zdravja Ponovitev

HBO 3
Trenutno:
14:30
TV voditelj: Legenda o Ronu Burgundyu
Sledi:
16:05
Hailey Dean: Smrt na dolžnosti

Nova24 TV
Trenutno:
15:30
Naš TV-nasvet
Pogovorna oddaja s televizijsko prodajo.
Sledi:
16:00
Tema dneva, sreda
Krajša večerna oddaja s pogovorom o dnevno aktualnih dogodkih, avtor in voditelj Luka Svetina.

Fox
Trenutno:
14:55
Šest dni, sedem noči
Neotesani pilot tovornega letala Quinn sovraži turiste, a kljub temu privoli, da bo jezikavo Newyorčanko Robin peljal na Tahiti. Njun napet odnos postane še bolj napet, ko strmoglavita in skupaj obtičita na odročnem otoku.
Sledi:
16:50
Simpsonovi
Marge povabi dedka, naj pride živeti v hišo Simpsonovih, potem ko grad upokojencev zaprejo zaradi zdravstvenih težav.

Fox Life
Trenutno:
15:15
Božja prošnja za prijateljstvo
Milesu ponudijo, da bi objavili njegovo oddajo. Bog pa mu svetuje, naj se spoprijatelji z mamo samohranilko. Cara se skuša ponovno zbližati z mamo, Rakesha pa res potre, ko vidi Jayo na zmenku.
Sledi:
16:10
Kung fu panda 2
Po se s prijatelji bori proti zlobnemu pavu, ki hoče osvojiti Kitajsko z novim smrtonosnim orožjem.

Fox Crime
Trenutno:
15:25
Endeavour
December 1966. Oxford je zajela ledena zima. V načrtu je gradnja nove policijske postaje. Morse in Fred Thursday se sprašujeta o tem, kakšen je sploh njun položaj na policiji.
Sledi:
17:20
Detektivski par
Becca se je vrnila in jo skrbi, da se je vrnil njen zalezovalec. Najame Shada in Angie, da bi našlal tega super oboževalca.

Fox Movies
Trenutno:
14:05
Zgaga
Osamljen in duševno moten monter kabelske televizije si želi novega prijatelja, toda njegova tarča, oblikovalec, ga zavrne, kar ima neprijetne posledice.
Sledi:
16:00
Ženska za znoret
Vsak moški ima drugačno predstavo o lepi mladi ženski, ki moškemu v eni sami noči cel svet obrne na glavo.

National Geographic
Trenutno:
14:50
Katastrofa v zraku: Posebno poročilo
Letalstvo se zanaša na natančnost in točnost. Ko pilot ne more zaupati instrumentom v kabini, so lahko posledice katastrofalne.
Sledi:
15:40
Sekunde od katastrofe
Kursk, ruska podmornica je bila na vojaških vajah, ko sta jo na dno morja potopili dve eksploziji. Kaj je povzročilo tragedijo? Teorije govorijo o sabotaži, požaru in trku z ameriško podmornico.

24 Kitchen
Trenutno:
15:00
Jamiejeva Velika Britanija
Jamie se tokrat odpravi na zahodno obalo Škotske, ki je znana po svoji razgibani pokrajini in posebnih jedeh. Na te jedi pa so vplivale tudi tuje kulture. Jamie med drugim obišče tudi ribiče, s katerimi v reki išče pokrovače.
Sledi:
16:00
Maksutove jedi v novi preobleki
Simpatičen in ustvarjalen chef Maksut Ashkar se že dolgo posveča neo-lokalnemu vidiku hrane in poskuša v turško kuhinjo vnesti nov, svež, sodoben in umetniški pridih.

Travel Channel
Trenutno:
15:00
Odbite jedi
6Bronx
Sledi:
16:00
Odbite jedi
7Stockholm

Crime Investigation
Trenutno:
14:40
Prvih 48 ur
Krvavo valentinovo / Opozorilo o nevihtiV Tulsi ustrelijo očeta, medtem ko je bil na obisku pri sinu. Kriminalist Justin Ritter ugotovi, da otrokova mati nekaj ve. V Atlanti med vlomom v hišo en najstnik umre, dva pa sta ranjena.
Sledi:
15:35
Prvih 48 ur
Razpadla družinaV New Orleansu nekdo od blizu ustreli mlado mamico. Kriminalist Rob Barrere se lahko zanaša na edino očividko - štiriletno deklico, kar pripelje do še ene surove smrti.

HBO 2
Trenutno:
15:25
Delovni božič
Sledi:
16:55
Velika riba

Cinemax
Trenutno:
14:10
Anonimnež
Sledi:
16:20
Clifton Hill

Cinemax 2
Trenutno:
13:35
Čudoviti um
Sledi:
15:50
Z ostrim nožem

Discovery
Trenutno:
15:30
Zakladi starih zgradb (Sezona 1): Reševanje predmetov iz nekdanje cerkve (Epizoda 8)
(Salvage Dawgs: First Baptist Church) Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo dele nekdanje baptistične cerkve v Bluefieldu v Zahodni Virginiji. AL
Sledi:
16:00
Lovci na zaklade: klasični avtomobili (Sezona 2): Ford Capri in Lancia Delta Integrale (Epizoda 1)
klasični avtomobili (Sezona 2)(Salvage Hunters: Classic Cars: Ford Capri & Lancia Delta Integrale) Fanta sta v Staffordshiru na sledi fordu capriju. Lepotec, ki ga odkrijeta, je potreben obnove tako zunaj kot znotraj. AL

RTS
Trenutno:
15:05
Kuhinja moga kraja
Sledi:
15:31
Tajne vinove loze, TV serija

TV Celje
Trenutno:
15:05
Tedenska izdaja- Ponovitev
Sledi:
16:05
Infokanal Televizije Celje

Diva
Trenutno:
14:00
Zamrznjeni v ljubezni
Ko hokejist in lastnica knjigarne združita moči, da bi drug drugemu pomagala pri povrnitvi ugleda, kmalu spoznata, da se nasprotja privlačijo.
Sledi:
16:00
Zimska princesa
Princesa pod krinko, ki dela v smučarskem središču, združi moči z bratom lastnika pri načrtovanju 50. obletnice smučišča.

Scifi Universal
Trenutno:
15:20
Merlin
Ubiti kraljaGweninega očeta aretirajo zaradi izdaje, ko nenamerno pomaga čarovniku svinec spremeniti v zlato. Medtem Merlin odkrije zaroto za Utherjev umor.
Sledi:
16:15
Merlin
Arturjeva smrtKo Arthurja ugrizne pošast, njegovo življenje visi na nitki. Merlina pošljejo k pripadnikom stare religije, da poizve, če ga lahko rešijo.

E
Trenutno:
15:00
Very Cavallari S3
Sledi:
16:00
Total Bellas S6

ID X
Trenutno:
15:00
Senca dvoma: Izginuli dedič
Izginuli dedič(Shadow of Doubt: Heir Into Thin Air) Dedič uspešnega letalskega podjetja izgine iz pisarne v Floridi, FBI pa ima eno samo sled - skrivnostna ' Skupina X' zahteva odkupnino. 9-A
Sledi:
16:00
Najbolj zlobni: Hladnokrvni morilci
Hladnokrvni morilci(Most Evil: Cold-Blooded Killers) Dr. Stone proučuje psihološke profile najokrutnejših serijskih morilcev v ameriški zgodovini, vključno s Tedom Bundyjem, Tommyjem Lynnom Sellsom in Garyjem Ridgwayem. 9-AT

TLC
Trenutno:
14:00
90 dni do poroke: pot v drugo smer: 17. epizoda
17. epizoda(90 Day Fiance: The Other Way: Bris-Fully Ignorant) Moški in ženske iz Amerike, ki so ljubezen našli v oddaljenih državah, se selijo na tuje k svojim partnerjem in partnerkam, kjer bodo zaživeli zakonsko življenje. AL-T
Sledi:
16:00
90 dni do poroke: pot v drugo smer: 18. epizoda
18. epizoda(90 Day Fiance: The Other Way: Are You Done Yelling?) Moški in ženske iz Amerike, ki so ljubezen našli v oddaljenih državah, se selijo na tuje k svojim partnerjem in partnerkam, kjer bodo zaživeli zakonsko življenje. AL-T

Animal Planet
Trenutno:
15:30
Moja vražja mačka: Woody - mačji morilec
Woody - mačji morilec(My Cat From Hell: Woody The Killer Kitty) Sandy in Phil sta bila srečno poročena, dokler nista posvojila mačka Woodyja. Prepričana sta, da je Woody dovolj zloben, da je ubil Pirata, njunega drugega mačka. AL
Sledi:
16:25
Pitbuli in bivši kaznjenci: 20. epizoda
20. epizoda(Pit Bulls & Parolees: A Family Connection) Pes, ki je že dolgo v zavetišču, končno dobi priložnost za nov dom, saj New Orleans obišče par iz Idaha, ki išče novega družinskega člana. 9-AT

Da Vinci Kids
Trenutno:
15:30
Nagrade Au
Vroče na NapovednikuV imenu ljubezniMozaikPuscicaInformativna oddajaDnevnikViharSporedTop gearLiga prvakovHim BoksZakonLegendaBonesSlediJennifer anistonDo koncaSvetBrioPrijateljiDogodkovni termometerned68pon45tor90sre82čet81pet80sob80
Sledi:
16:00
Avto na raketni pogon
Vroče na NapovednikuV imenu ljubezniSporedInformativna oddajaDnevnikMozaikPrijateljiHim Top gearViharDo koncaZakonPuscicaLiga prvakovJennifer anistonLegendaBoksSlediSvetBrioBonesDogodkovni termometerned68pon45tor90sre82čet81pet80sob80

History
Trenutno:
15:20
Najboljših deset starega in srednjega veka: Starodavne ladje
Starodavne ladjeStarodavni svet je poznal nekatere najbolj razvitih ladij vseh časov, vključno z vikinškimi ladjami in zloglasnimi Kaligulovimi ladjami užitka. Te ladje so bile več stoletij pred svojim časom, toda katera je bila najnaprednejša?
Sledi:
16:15
Skovano v ognju: Meč nagamaki
Meč nagamakiŠtiri kovače čaka težka naloga, ko morajo izdelati rezila iz telovadnega orodja. Po težkem krogu preizkusov bosta imela zmagovalna kovača le štiri dni, da izdelata enega najbolj smrtonosnih japonskih mečev: nagamaki.

Net TV
Trenutno:
14:00
TV Market, televizijska prodaja
televizijska prodajaOsrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
Sledi:
16:30
Bio Stil, oddaja o zdravju

Nat Geo Wild
Trenutno:
14:50
Divje leto: Sibirija
V Sibiriji najdemo le najbolj trdožive živali. Preživeti morajo dolgo neusmiljeno zimo, da se naužijejo kratkotrajnega obilja spomladi. Od ledenih severnih obal, preko kilometrov puste tundre in globoko v tajgi se živali borijo za preživetje.
Sledi:
15:35
Afriška superkača
Dolg je 6 metrov. Nima dlani, rok ali nog, vendar te lahko do smrti stisne v 15 minutah. To je afriški piton, kralj med udavi. V Južni Afriki se ga bojijo zaradi velikosti, moči in ljudožerskega slovesa.

Food Network
Trenutno:
15:15
The Pioneer Woman
16 Minute Meals: ItalianRee Drummond makes a trio of marvellous 16-minute Italian meals. She serves up a speedy pork scaloppini dinner plus steak pizzaiola.
Sledi:
15:35
The Pioneer Woman
Moving HouseRee Drummond makes a dinner to-go for a new cowboy on the ranch. The main course is a chicken jalapeno popper casserole followed by pretzel rolls and watermelon.

RTL
Trenutno:
04:45
Der Blaulicht Report
Ob Raubüberfall, Brandstiftung oder hilflose Personen - die Arbeit von Polizisten, Notärzten und Rettungssanitätern erfordert nicht nur Sachkenntnis, sondern auch Einfühlungsvermögen und Durchsetzungskraft. Häufig sind sie gemeinsam vor Ort, wenn rund um einen Polizeieinsatz medizinische Erstversorgung gefragt ist. "Der Blaulicht Report" erzählt Geschichten aus dem aufregenden Berufsalltag dieser Retter in Not.
Sledi:
00:00
Deutschland sucht den Superstar
Unterschiedlichste Gesangsdarbietungen, unglaubliche Stimmen, interessante Charaktere und ein Juror auf Abwegen - die neue Staffel von "Deutschland sucht den Superstar" hat es in sich!

RTL 2
Trenutno:
03:55
The Thing
John Carpenters mit Schocks angereichertes Remake des Horror-Klassikers: Polarforscher werden von einem Alien gejagt In einer Antarktisstation geraten US-Forscher mit norwegischen Wissenschaftlern aneinander. Schließlich erschießen sie die Kollegen. MacReady (Kurt Russell) macht eine schauderhafte Entdeckung: Unter ihnen muss ein Alien sein, das in fremde Körper schlüpft.
Sledi:
00:20
Once upon a Time in Mexico
Abschluss von Robert Rodriguez’ Kult-Trilogie: Pistolero El Mariachi soll für die CIA einen Drogenboss zur Strecke bringen Ein mexikanischer General verbündet sich mit einem Drogenbaron und plant einen Putsch. CIA-Agent Sands (Johnny Depp) will beide aus dem Weg räumen und engagiert zwei Männer: FBI-Agent Ramirez (Rubén Blades) soll den Dealer killen, Pistolero El Mariachi (Antonio Banderas; mit Salma Hayek) den FBI-Mann.

Epic Drama
Trenutno:
15:25
Murdochove skrivnosti (Murdoch Mysteries)
Telefonska operaterka se gre amatersko detektivko in povzroči preglavice Murdochu, ko preko telefonske linije naleti na nekaj, kar je slišati kot zadavljenje mlade ženske do smrti.Režija: Maureen JenningsZgodbe iz serije potekajo v Torontu na začetku 20. stoletja, v času izumov, ko detektiv William Murdoch rešuje najbolj krvave umore v mestu.
Sledi:
16:15
Murdochove skrivnosti (Murdoch Mysteries)
Med preiskavo ustrelitve moškega na tramvaju Murdoch zgroženo odkrije, da je primer morebiti povezan z Anno Fulford, njegovo nesojeno ljubeznijo iz Bristola.Režija: Maureen JenningsZgodbe iz serije potekajo v Torontu na začetku 20. stoletja, v času izumov, ko detektiv William Murdoch rešuje najbolj krvave umore v mestu.

Kategorije:

Dokumentarni

Filmski

Glasbeni

Informativni

Nacionalni

Lokalni

Otroški

Športni

Zabavni