Idrija kolesari

Kraj:
Idrija > Mejca, idrija
Datum:
23.09.2023 22:00
Organizator:
skupnost Idrija kolesari, idrijakolesari@gmail.com

Vabljeni na kolesarsko-družabni dogodek Idrija kolesari!

Kje bomo kolesarili oziroma kaj smo za vas pripravili?

- Kolesarski krog s TSK Idrija z okrepčilom v TSC Vojsko, zbor v Mejci, ob 10. uri. (Trasa: Idrija-Idrijska Bela-Krekovše-Mrzla rupa-Kotlar (TSC Vojsko)-Nikova-Idrija, skupaj 40,5 km in 1080 višinskih metrov. Trajanje vožnje: cca. 4 h. Primerno za gorska in gravel kolesa.)

- Vodena kolesarska tura Turno kolesarskega odseka PD Idrija, zbor v Mejci, ob 10. uri. (Trasa: Idrija-Koča na Hleviški planini-Čekovnik-Idrijska Bela-Idrija, skupaj cca. 35 km in cca. 850 višinskih metrov. Trajanje vožnje: 3-4 h.)

- Cestni kolesarski krog s KD Sloga 1902 Idrija, zbor v Mejci, ob 11. uri. (Trasa: Idrija-Fežnar-Zadlog-Črni vrh-Godovič-Idrija, skupaj cca. 30-40 km in 450 višinskih metrov. Trajanje vožnje: cca. 1:45-2:30 h.)

- Družinski kolesarski krog s TSK Idrija z okrepčilom v TSC Vojsko, zbor v TSC Vojsko, ob 11. uri. (Trasa bo potekala po Vojskem v dolžini cca. 10 km s cca. 200-300 višinskimi metri. Trajanje vožnje: 1-2 h.)

Pomembno: za kolesarske ture zbiramo prijave tukaj https://docs.google.com/forms/d/1Whq56ZtjKjlTYxDLx8pdV3-R3mvLOCW0mt52CmrzrAo/edit ali na idrijakolesari@gmail.com.

- Bike Park Session z društvom Zakonctedna, Bike Park Idrija, od 14. ure dalje.

- Pumptrack delavnica z MBK Črni Vrh, Mejca, ob 15. uri.

- Otroški kolesaski izziv s KD Sloga 1902 Idrija, Mejca, ob 16. uri.

Udeležba je za vse ture in aktivnosti brezplačna!

Verjamemo, da bo vsak udeleženec našel kolesarsko aktivnost po svojem okusu. Ker je naš glavni cilj združiti kolesarjenje in druženje, smo za vas pripravili tudi kolesarsko tržnico, ki bo potekala od 14. ure dalje v Mejci. Za dobro hrano, pijačo in glasbo pa bo poskrbela Karavana okusov, ki se bo v Mejco, na povabilo KS Mesto Idrija, pripeljala že v petek in ostala z nami vse do sobote zvečer.

Več informacij na FB Idrija kolesari ali www.icra.si ali idrijakolesari@gmail.com.

Se vidimo!
Komentarji
Za komentiranje se morate prijaviti.

Brez komentarja

Slovensko narodno gledališče Nova Gorica, mali oder, Nova Gorica

Predstava Tridesetletnice

Predstava Tridesetletnice, Eva Mahkovic, Tereza Gregorič. Abonma konto in izven.