#FUKSi Summer OPEN AIR ft. FERNANDA MARTINS

Kraj:
Slovenija > Industrijska cona Litostroj, Ljubljana
Datum:
03.07.2020 22:00
Organizator:
info@collegium.si
Vstopnina:
od 9.90 €

FB dogodek (aktualne informacije)
https://www.facebook.com/events/1433788530118158/


Potem ko je letos že postregla z odmevnim nastopom Deborah De Luca v Cvetki in karantenskim festivalom iz najlepših kotičkov Slovenije, prinaša nanizanka #FUKSi še eno poslastico za ljubitelje prvinskega tehna: v Litostroj prihaja FERNANDA MARTINS. Kvalitetno struženje zagotovljeno!

Karizmatična brazilska didžejka in producentka, ki vodi z DJ Lucasom kar tri založbe - AudioCode, Devotion in Hardwork Recordings - in se rada prelevi tudi v tehno pursitko Dot Chandler, je ena od ljubljenk slovenske rave nacije. Ta ljubezen traja vsaj od zlate dobe schranza, epolete pa je nabirala tudi na ECO Festivalih, priljubljenih serijah Reload, Schranz Tanz in Technogym, nenazadnje pa je razgibala tudi lanski StellarBeat.

Velja pa vsekakor omeniti, da je ena najbolj priljubljenih didžejk na svetu, ki je še posebno vešča mešanja trših odtenkov tehna, to postala še pred kolektivnim vzponom instagram-valkir. Atraktiven izgled in nalezljiva energija za mikserjem je pri tem nikakor nista ovirala, a njen sloves in priljubljenost stojita predvsem na dolgoletnem odličnem glasbenem delu.

- - - - -

Več o Fernandi Martins na
fb: https://www.facebook.com/djfernandamartins/
yt: https://www.youtube.com/user/djfernandamartins


Cristian Varela – Scheme (Fernanda Martins remix)
https://www.youtube.com/watch?v=2l3E571BGg8

Fernanda Martins for DUNE x Sennheiser (8/6/2020)
https://www.youtube.com/watch?v=PEWZvpAgbRI


Komentarji
Za komentiranje se morate prijaviti.

Brez komentarja